REKLAMI GEÇ

CHP’nin ön seçime çağrı afişi indirildi

CHP’nin ön seçime çağrı afişi indirildi

CHP’nin 29 Mart Pazar günü yapacağı ön seçimle ilgili astığı bez afişler, Büyükşehir Belediyesi’nce indirildi. Ön seçim çağrısının yapıldığı afişlerin indirilmesine CHP İl başkanı Nuri Çavuşoğlu, “Allah onları bildiği gibi yapsın” sözleriyle tepki gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2015 Çarşamba, 11:22

CHP’nin Denizli’de milletvekili adaylarını belirlemek üzere 29 Mart Pazar günü ön seçim yapılacak. Denizli Lisesi’nde gerçekleştirilecek ön seçimle ilgili CHP İl Örgütü, Delikliçınar Meydanı ve Candoğan Parkı önüne “Denizli vekillerini seçiyor. Milletvekili adayı ön seçimine tüm halkımız davetlidir” yazılı bez afişler astı.

Ancak bu afişler, sabah saatlerinde Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye görevlilerince bulundukları yerden söküldü. Ön seçim çağrısını içeren bu afişlerin neden indirildiğiyle ilgili bir açıklama ise yapılmadı.

ÇAVUŞOĞLU’NDAN BEDDUA
CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, bez afişlerin indirilmesine tepki göstererek, “Demokrasi birilerini korkutuyor. Astığımız afişler CHP’nin demokrasi şöleniyle ilgiliydi. Pazar günü yapacağımız ön seçime halkımızı davet ettik. İktidar mensupları kendileriyle ilgili olan konularda şehri baştan sona afişlerle donatırken, bizim Delikliçınar ve Candoğan parkı önüne astığımız afişlerden rahatsızlık duyuyorlar. Allah onları bildiği gibi yapsın” dedi.

Yorumlar

hakkı kulay   -  Bağlantı 25 Mart 2015, 14:38

demokrasiniz bu kadar sizin, zihniyetiniz de farklı, Rabbim gecikmeden gerekeni yapacaktır sabredin…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı