REKLAMI GEÇ

CHP’nin pankartını polis indirdi

CHP’nin pankartını polis indirdi

Denizli’de pankart savaşı giderek kızışıyor. Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası dolayısıyla CHP’nin kentin çeşitli noktalarına astığı pankartların valilik tarafından toplanmasının ardından CHP İl binasına asılan pankart da dün akşam polis ve itfaiye tarafından indirildi. CHP’liler pankartın indirilmesini alkışlarla protesto etti.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2014 Cuma, 09:38

Aydın ve İzmir’deki CHP İl Başkanlıklarına asılan yolsuzluk suçlamalarına adı karışan 4 bakanın fotoğraflarının bulunduğu pankartlar polis tarafından kaldırıldı. Bu iki ildeki durumu protesto için Denizli’de de CHP Gençlik Kolları üyeleri, aynı pankartı il başkanlığı binasına astı. 

Pankartın asılmasından saatler sonra CHP İl Başkanlığı’na polis ekipleri ve itfaiye geldi. İtfaiye aracı uzatılarak pankart indirildi. O esnada il binasının önünde toplanan CHP’liler, durumu alkışlarla protesto etti.

CHP Gençlik Kolları İl Başkanı İbrahim Abuşaha, anti-demokratik müdahalelere rağmen mücadelelerinin devam edeceğini söyledi. Abuşaha, “Bizim pankartımız için 4 saat içerisinde kaldırılma kararı alındı. CHP Denizli Gençlik Kolları olarak hiçbir zaman susmayacağız. Türkiye’nin yıkılmayan tek kalesi CHP’dir. Cumhuriyet Halk Partisi gençlik örgütünü dikkatle izleyin. Bu olay burada bitmeyecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı