REKLAMI GEÇ

Demirci: Halkı susuzlukla imtihan mı ediyorsunuz?

Demirci: Halkı susuzlukla imtihan mı ediyorsunuz?

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, bazı mahallelerde devam eden alt yapı çalışması nedeniyle yaşanan problemlere değinerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a “Denizli halkını susuz yaşabilecekler mi diye imtihan mı ediyorsunuz?” diye sordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2016 Perşembe, 10:46

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, konuyla ilgili açıklamasında, kentin alt yapısının yenilenmesi gerektiğini, bu anlamda yapılan yatırımı doğru, çalışma yöntemini ise yanlış bulduklarını, eleştirilerinin de cadde ve sokakların tekrar tekrar kazılmasına yönelik olduğunu belirtti. Daha sonra da Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a şu soruları yöneltti:

1-Denizli Halkını susuz yaşabilecekler mi diye imtihan mı ediyorsunuz?

2-Alt yapı ihalelerini verdiğiniz firmalar mı, yoksa Büyükşehir Belediyesi ne yaptığını mı bilmiyor?

3-Denizli’nin büyük bölümünü köstebek yuvası haline getirdiniz. Kazı alanlarından kalkan tozlu ve kirli havayı Denizli halkına teneffüs ettirerek telafisi mümkün olmayan hastalıklara sebep oluyor, toplum sağlığını tehlikeye düşürüyorsunuz.

4-Kazı yaptığınız alanlardaki şehir temiz su şebekesine sağlıksız su kaynaklarının ve kanalizasyon sularının karışmasına sebep oluyor, sağlık ve çevre sorunlarına yol açıyorsunuz.

5-“Alt yapıyı yeniledik” dediğiniz bölgelerde musluklardan kum ve mil ile birlikte çamur akıyor. Konutlarda bu su ile çalışan tüm elektronik cihazlar kısa sürede arızalanıyor veye kullanılmaz hale geliyor, aile ekonomisine ve genel ekonomiye zarar veriyorsunuz.

6-Kazı yaptığınız bölgelerde tamamlanamayan yol çalışmaları sebebi ile vatandaşlarımız tozdan dolayı balkonlarını kullanamaz hale geldi. Araçların alt takımlarında oluşan hasarlar artık önemini yitirdi.

7-Denizli halkını ‘istikrarlı biçimde bunlar için mi borçlandırıyorsunuz?

8-Çevre kirliliğinden dolayı modern hapishane anlayışı ile halkımızı evlerde yaşamaya mahkum ettiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı