REKLAMI GEÇ

Adalet Anıtı’na bir tuğla da Karaca’dan

Adalet Anıtı’na bir tuğla da Karaca’dan

CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, partisinin Çanakkale’de gerçekleştirdiği Adalet Kurultayı’na katıldı. Karaca, burada hazırlanan Adalet Anıtı’na da tuğla koydu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2017 Pazartesi, 18:51

CHP’nin Adalet Kurultayı Çanakkale’de devam ediyor. Kurultaya, CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca da katıldı.

Çanakkale’de gerçekleştirilen kurultayın pazar günü başladığını belirten CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, yapılan çalışmalar ve ülke için önemini anlattı.

Sabah saatlerinden itibaren “Geçimde Adalet”, “Eğitimde adalet”, “Kadın Çalıştayı” gibi buluşmaların gerçekleştirildiğini belirten Karaca, daha sonra internet medyasındaki adaletsizliklerin de ele alındığını söyledi.

Karaca, kurultay devam ederken, tasarımı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen tarafından yapılan, ana kaidesinin katılımcıların isimlerinin yer aldığı tuğlalardan örülecek olan ve Çanakkale Özgürlük Meydanı’na dikilmesi planlanan Adalet Anıtı’na tuğla koydu.

Kurultayı değerlendiren Karaca, “Adalet çalıştayında çok büyük bir organizasyon başarıyla yürütülüyor. Bugüne kadar 40 binin üzerinde katılımcının gerek dinleyici, gerek yaşadıkları adaletsizlikleri dile getirmek üzere katılımcı olarak yer aldıkları kurultay, salı günü sona erecek. Kurultayda dile getirilen tüm adaletsizlikler ve çözüm önerileri raporlaştırılarak kamuoyu ile paylaşılacak. Adalet yürüyüşünde 25 gün boyunca ülkemizdeki her alanda var olan adaletsizliğe dikkat çekilmiş, Adalet Kurultayı ile de 4 gün boyunca ülkemizdeki yaşanan adaletsizlikler ve bunların çözümü somutlaştırılarak, bir varlık kazandırılmıştır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı