REKLAMI GEÇ

Denizli CHP’de gergin günler

Denizli CHP’de gergin günler

CHP’de olağanüstü kurultay öncesi parti içi mücadele ve eleştirilerin dozu artarken, Denizli Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Adnan Keskin ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Saruhan’ın sosyal medya üzerinden başlayan tartışması, az daha yumruklu kavgaya dönüşüyordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Eylül 2014 Pazartesi, 12:07

5-6 Eylül’de yapılacak olağanüstü kurultay öncesi CHP’de ipler giderek geriliyor. Bunun bir örneği de Denizli’de yaşandı. CHP İl Yönetim Kurulu’nda Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Osman Saruhan ile PM Üyesi Adnan Keskin arasındaki gerilim, az daha yumruklaşmayla noktalanacak bir kavgaya dönüşüyordu.

“PATRONCULUK, MÜDÜRLÜK” ELEŞTİRİSİ
Keskin ile Saruhan arasındaki gerginlik, sosyal medya üzerinden yapılan bir eleştiriyle uç verdi. Saruhan, bir süre önce Facebook hesabından yaptığı paylaşımda, parti içinde yaşananlarla ilgili şunları yazdı:

“Siyaset: devlet işlerini düzenleme ve yürütme sanatıyla ilgili özel görüş veya anlayıştır. Siyaset patronculukla, müdürlükle yürütülmez. Sağa sola kalem dağıtmakla, bugün yemek yiyip bi keriz bulup hesabı ödetmekle, iş takip etmekle ve en önemlisi seçim olsunda adaylardan bir kuple de biz faydalanalım demekle olmaz. Siyasetçi cep telefonundan numara bakamazken, facede kendi hesabından hergün yüzlerce fotoğraf paylaşıyorsa, dün ak dediğine bugün kara diyorsa, her fırsatta 70’lerden dem vuruyorsa, kendisi 30’lu yaşlarında il başkanı olmasına rağmen, 30’lu yaşlardaki insanlara çocuk diyorsa, en önemlisi hala çekilmeyi bilmiyorsa, artık birilerinin buna ‘dur’ demesi gerekmez mi?”

ÇAL’DA KARŞILAŞTILAR
Bu eleştiriye içerleyen Keskin, Çal’da karşılaştığı Saruhan ile herkesin önünde tartıştı.İddiaya göre, Saruhan, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa ile birlikte ziyaret etti. Saruhan gibi, Çal CHP İlçe Başkanı Osman Bursalıoğlu’nun oğlu Yağız’ın sünnet törenine katılan Keskin de Akcan’ın yanına geldi.

Saruhan’ı gören Keskin’in, tokalaşmanın ardından “O lafları sana yalatacağım” diyerek, tepkisini dile getirdi. Saruhan’ın “Size yakışıyor mu sözler?” demesi üzerine Keskin’in daha ağır ifadeler kullanması ortamı iyice gerginleştirdi. Araya girenler, CHP PM Üyesi ile Örgütten Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi arasında çıkabilecek kavgayı önledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı