REKLAMI GEÇ

Denizli CHP’den Erdoğan’a tepki

Denizli CHP’den Erdoğan’a tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Örgütünü ziyaret eden PM üyesi Gülizar Biçer Karaca, 35. Genel Kurul’da kendisine destek veren il ve ilçe delegelerine teşekkür etti. Karaca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, demokrasinin erdemine uygun tavır sergilemeye davet etti, Kurultay’da sarf ettiği sözlerden dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında soruşturma başlatan savcıya Cumhurbaşkanı’nın değil Cumhuriyet’in savcısı olduğunu hatırlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2016 Perşembe, 18:39

CHP’nin 35. Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi’ne seçilen Gülizar Biçer Karaca, İl Başkanı Teoman Sancar ile birlikte parti merkezinde toplantı düzenledi. Toplantıya il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile ilçe başkanları ve belediye meclis üyelerinin de katıldı.

denizli-chp-parti-meclisi-gulizar-bicer-karaca-ic-2.pg

GÖNÜL İSTERDİ Kİ ÜÇ KİŞİYLE TEMSİL EDELİM
Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen CHP 35. Olağan Genel Kurultay’ında Parti Meclisi’ne seçilen Gülizar Biçer Karaca, kendisine destek veren il ve ilçe delegelerine teşekkür etti.

Karaca, “Denizli’yi partimizin en üst organı olan Parti Meclisi’nde daha güçlü temsil edebilmek amacıyla 3 arkadaşımızla birlikte aday olduk. Ancak oylama sonunda ben PM’ye girdim. Bundan sonra Ankara’da milletvekili arkadaşlarımızla birlikte, eski Genel Sekreterimiz Adnan Keskin’in tecrübe ve siyasi birikiminden yararlanarak daha etkin bir çalışma sergileyeceğiz” dedi.

denizli-chp-parti-meclisi-gulizar-bicer-karaca-ic

ESEFLE KINIYORUM
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlar toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hareket etmesini esefle kınadığını belirten Karaca, “Genel Başkanımızın Anayasamız gereği TBMM söylemlerini dışarıda ifade etmiş olması dokunulmazlık anlamında kapsayıcıdır. Ancak kendisi Cumhuriyetin savcısı olduğunu unutan Cumhurbaşkanı’nın savcısıymış gibi tavır sergileyecek genel başkanımız hakkında soruşturma başlatan savcıya, görevini hatırlatmayı kendime görev addediyorum. Ayrıca, demokrasinin olmazsa olmazı olan eleştirileri hoşgörü ile bakabilmek, eleştirileri kendisine yol gösterici olarak görebilmek bir erdemlik olduğunu hatırlatmak isterim. Ayrıca, Cumhurbaşkanı’ndan, demokrasinin erdemine uygun anlayış beklemek vatandaş olarak bizlerin hakkıdır” dedi.

denizli-chp-parti-meclisi-gulizar-bicer-karaca-ic-1

BİRLEŞTİRİCİ VE BARIŞÇIL SÖZLER BEKLİYORUZ
İl Başkanı Teoman Sancar ise 12 milyon vatandaşından oy alarak destek gören CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhtarlar toplantısında sarf ettiği hakaret içeren söylemlerin CHP Ailesini üzdüğünü söyledi.

Sancar, “Ülkemizin içinde bulunduğu bu karanlık ve karamsar dönemde daha barış odaklı, daha birlik odaklı ve daha sevgi dolu birleştirici ve daha toparlayıcı sözleri duymak isterdik. Sayın Cumhurbaşkanı Türkiye Cumhuriyetinin tamamını kucaklayan tarafsız söylemleri söylediği takdirde gerginlikler azalacak sevgi ve birlik ortamı oluşacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı