REKLAMI GEÇ

Denizli CHP’den İmamoğlu’na destek

Denizli CHP’den İmamoğlu’na destek

CHP Denizli İl Örgütü, 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul seçimleri öncesinde adayları Ekrem İmamoğlu’na destek için bankaya koştu. Bayramyeri’nde gerçekleştirilen bağışa çok sayıda partili katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2019 Cuma, 17:52

CHP Denizli İl Örgütü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na maddi destek sunmak için Bayramyeri İş Bankası Şubesi’nde bir araya geldi. Bağış kampanyasına CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ile birlikte Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da katıldı.

İl Teşkilatı’nın çağrısına uyan CHP’liler ve vatandaşlar banka önünde buluştu, İmamoğlu’na 20 lira tutarında bağışlarını yatırdı.

“DESTEĞİNİZLE HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”
“Honaz’da hak yerini buldu, İstanbul’da da bulacak. Her şey çok güzel olacak” yazılı pankart açan CHP’liler adına açıklamayı İl Başkanı Mahir Akbaba yaptı.

Akbaba, “YSK’nın aldığı akıl ve hukuk dışı kararla 23 Haziran Pazar günü yeniden seçime gidiyoruz. Seçmen iradesine yönelik bu büyük haksızlığın bir başka boyutu daha var; 23 Haziran Seçiminde partiler hazine yardımı alamayacak. İktidar Partisi için bunun hiç önemi yok ama gücünü halktan alanlar için ciddi bir engel teşkil etmekte” dedi.

Bu durumun farkında olan vatandaşların Ekrem İmamoğlu seçim kampanyasına bağışta bulunmak istediklerini belirtiklerini anlatan Mahir Akbaba, “Her birine yürekten teşekkür ediyoruz. Bu sıcak dostluk ve dayanışma talepleri doğrultusunda kampanya hesap numaraları belirlenmiş ve bağış süreci başlamıştır. Yapılacak bağışın hiç kimse için yük olmamasını diliyoruz. 20 lira tutarında bir bağış tüm gönülleri fethetmeye yetecektir” dedi.

Biz de Denizli olarak 14 Haziran Cuma günü saat 14:00’da İşBankası Bayramyeri Şubesi’nde düzenleyeceğimiz Ekrem İmamoğlu Seçim Kampanyası Destek Buluşması’na tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.

Denizli’m, desteğinizle her şey çok güzel olacak…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı