REKLAMI GEÇ

CHP’nin adalet arayışı sürüyor. Adalet için 2 dakika eyleminin adresi Gazi Bulvarı

CHP’nin adalet arayışı sürüyor. Adalet için 2 dakika eyleminin adresi Gazi Bulvarı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı “Adalet Yürüyüşü” illerde farklı yansımalarla sürüyor. Dün parti merkezi önünde bir araya gelen CHP’liler, bugün de Gazi Bulvarı üzerinde “Adalet için 2 dakika” eylemi gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2017 Salı, 18:21

CHP Denizli Teşkilatı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı “Adalet Yürüyüşü”ne destek için eylemlerini sürdürüyor. Dün parti merkezi önünde başlatılan “Adalet için 2 dakika durma” eyleminin bugünkü adresi Gazi Bulvarı oldu.

CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca’nın da katıldığı eylem, İl Başkanı Teoman Sancar’ın kısa açıklamasıyla başladı. Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı “Adalet Yürüyüşü”ne destek amacıyla toplandıklarını belirten Sancar, adaletin tüm bireyler ve tüm halklar için var olduğunu söyledi.

Adalet sağlanıncaya kadar eylemlerin süreceğini belirten CHP İl Başkanı Teoman Sancar’ın konuşmasının ardından 2 dakika durma eylemi başladı.

Eylemin ardından CHP’liler “Adalet” sloganları attı. CHP’nin eylemi yarın (Perşembe) yürüyüşle devam edecek. Parti merkezi önünde bir araya gelecek olan CHP’liler, Demokrasi Meydanı’na yürüyerek, adalet taleplerini dile getirecekler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı