REKLAMI GEÇ

Kafe işletmecileri Doğan’a dert yandı

Kafe işletmecileri Doğan’a dert yandı

Denizli KAFEDER yönetici ve üyeleri Çınar’da bir araya geldikleri Şeniz Doğan’a Merkezefendi Belediyesi’ne yönelik şikayetlerini sıraladı. Önemsenmediklerinden yakınan işletmecilere sorunların çözümü için söz veren Doğan başta Çınar bölgesi olmak üzere kafelerin yoğun olduğu bölgelere yönelik ortak projeler hazırlanacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Şubat 2019 Salı, 18:46

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Denizli Kafe İşletmecileri Derneği yönetici ve üyeleri ile Çınar’da bir araya geldi. Açık alanları olduğu halde nargile satışı noktasında ilçe belediyesi tarafından kendilerine sıkıntı yaşatıldığını ifade eden işletme sahipleri belediye yönetimin tavrından şikayetçi. Bu konuda “Şehrin en kalabalık noktasında olmamıza rağmen hizmetlerimizi geliştirmek yerine, yaşatılan sıkıntılar ile uğraşıyoruz” diye dert yanan işletme sahipleri “Belediye yöneticileri sorunları çözeceğiz diye bizleri çağırdı ancak hiçbir sıkıntımızı çözmedi” dedi.

“MEVCUT YÖNETİM SÜREKLİ ZORLUK ÇIKARIYOR”
Denizli Kafe İşletmecileri Derneği üyeleri büyük yatırımlar yaparak açtıkları işletmelerinde uygun açık alanlar bulunmasına rağmen nargile satışı noktasında zorluk çıkarılmasından şikayet ederken, Şeniz Doğan “Bahçe ve açık alanlarınız noktasında yeriniz uygun ise zorluk çıkarılması iyi niyetli bir yaklaşım olamaz. Denizlili vatandaşlarımızın iş, soluklanmak için kullandığın en önemli merkezlerden birindeyiz. Bu bölgedeki esnafa zorluk çıkaran değil destek olan bir anlayış ile hareket edeceğiz” dedi.

“SORUNLARINIZI EL ELE ÇÖZECEĞİZ”
İşletmecilerin “Bizi canlı müzik ruhsatı sorunlarınızı çözeceğiz” diye Merkezefendi Belediyesi’ne çağırdılar. Ancak, defalarca kez gidip gelmemize rağmen sorunumuz çözülmedi” diye dert yandığı Şeniz Doğan “Yönetmelikler ortada, bizler sorun üreten değil, el ele çözüm üreten bir anlayışla hareket edeceğiz. Sizlerle el ele vererek, vatandaşlarımız ve diğer esnafımızı mağdur etmeden çözüm yolları oluşturacağız. Büyük yatırımlar ile açılan işletmelerinizde, misafirlerinize gönül rahatlığı ile güler yüzlü hizmet sunabilmeniz için üzerimize düşeni yapacağız” diyerek destek sözü verdi.

“PEYZAJ VE IŞIKLANDIRMA SÖZÜ”
Bölgenin Denizli için bir cazibe merkezi olduğunu vurgulayan Şeniz Doğan “Çınar bölgesinde peyzaj ve ışıklandırma çalışması yaparak, daha albenili alanlar yaratacağız. Biliyorsunuz, sloganımız ‘Gülümse Merkezefendi’. Bu sloganımıza uygun şekilde sizlerin ve müşterilerinizin yüzünü güldürecek çalışmalara birlikte imza atacağız” dedi.

ADLİYE ÇALIŞANLARI İLE BULUŞTU
CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ile birlikte Denizli Adliyesi’ni ziyaret etti. Kendisi de avukat olan Şeniz Doğan, adliye binasında meslektaşları ve adliye çalışanları ile bir araya geldi. Doğan’a meslektaşlarının ilgisi yoğundu. Belediye başkanlığı görevini adil ve her vatandaşa eşit hizmet üreten bir şekilde yerine getireceğine emin olduklarını belirten hukukçular, Doğan’a başarı diledi. Şeniz Doğan da adliye çalışanlarına teşekkür etti ve adil bir yönetim sergileyeceğine söz verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı