REKLAMI GEÇ

Arslan: Saldırı ülke barışını yok etmeye yönelik

Arslan: Saldırı ülke barışını yok etmeye yönelik

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki canlı bomba saldırısının ülke barışını yok etmeye yönelik olduğunu belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Temmuz 2015 Salı, 08:46

CHP Milletvekili Kazım Arslan, yaptığı açıklamada, Suruç’taki terör saldırısını şiddetle ve nefretle kınadığını kaydederek, “Bu insanlık dışı terör saldırısının nedeni ve kaynağı ne olursa olsun, bölge ve ülke barışını tümüyle yok etmeye dönük olduğu açıktır” ifadesini kullandı.

Teröre doğrudan ya da dolaylı destek veren tüm örgütlenmelerin, devletlerin bölgemizde nasıl bir ateş çemberi, yürek yangını yaşattığının bir kez daha görüldüğünü vurgulayan Arslan, “Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde ‘Yurtta Barış, Dünyada Barış’ ilkesini ilk günden beri bayrak edinmiş bizler için, Ortadoğu’daki güncel gelişmeler konusundaki uyarılarımızın haklılığı bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bir bataklığa çevirilen Ortadoğu’da büyütülen terör gruplarının bölge barışına nasıl zararlar verdiği, acı deneyimlerle açığa çıkmaya devam etmektedir” dedi.

Arslan, ülke ve bölge barışını yok etme hedefini taşıyan terör odaklarının bu eylemini lanetlediğini, saldırının gerçek odaklarının zaman yitirilmeden açığa çıkarılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı