REKLAMI GEÇ

Sancar şimdi ne diyecek?

Sancar şimdi ne diyecek?

Denizlihaber.com, CHP’nin İYİ Parti ile ittifak yapacağı ve Denizli’de aday çıkarmayacağı yönündeki iddiaları gündeme taşımıştı. Haberi “asparagas” olarak tanımlayan CHP’li Sancar’ın son gelişmelerin ardından ne diyeceği merak konusu oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2018 Perşembe, 16:38

CHP ile İYİ Parti arasında uzun süredir devam eden ittifak görüşmeleri ülke gündemini uzun süre meşgul etmişti. Görüşmelere ilişkin kulis bilgilerine ulaşan Denizlihaber.com, CHP’nin Denizli’de aday çıkarmayacağı ve İYİ Parti’yi destekleyeceğini gündeme getirmişti.

SANCAR “ASPARAGAS” DEMİŞTİ
Haberin yayınlanmasının ardından açıklama yapan CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Denizli’de İYİ Parti adayının destekleneceği iddialarını yalanlamış ve “her iki partinin görüşmeleri devam ediyor, basına yansıyan haberler hayal ürünü niteliğindedir” ifadesini kullanmıştı.

Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli’ye özel önem verdiğini, Denizli’yi mutlaka alacaklarını, AKP’yi bunun sancısının sardığını sıralayan Sancar, “Kullandığı medya gücüyle spekülatif ve yalan haberler yaymaya hız vermiştir” diyerek, Denizlihaber.com’u da hedef göstermişti.

İYİ Parti ile görüşmelerin sürdüğünü dile getiren, “Bir ittifak sağlanırsa bunun adı ilkeler ittifakı olacaktır” diyen Sancar’ın söylemleri, iki parti arasında sağlanan ittifak ile yalanlanmış oldu.

CHP’nin Denizli’de aday çıkarmayacağı ve İYİ Parti’yi destekleyeceğinin kesinleşmesinin ardından CHP’li Vekil Sancar’a soruyoruz. “Sayın Sancar şimdi ne yapacaksınız? İddiaların doğru çıktığı ittifak ile ilgili şimdi ne söyleyeceksiniz?”

Kamuoyu tüm bu soruların cevaplarını bekliyor.

Yorumlar

seda   -  Bağlantı 14 Aralık 2018, 08:50

DEREYİ GÖRMEDEN PAÇALARI SIVAMAYACAKSIN…
YOKSA BÖYLE ADAMIN PAÇASINI TUTUŞTURURLAR…

akif   -  Bağlantı 13 Aralık 2018, 17:44

CHP TAM KAZANACAKTI Kİ ADAYI GERİ ÇEKTİLER:))))

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı