REKLAMI GEÇ

DENİZLİ’YE İKİNCİ KIRMIZI PLAKA

DENİZLİ’YE İKİNCİ KIRMIZI PLAKA

Bakan Zeybekci’den sonra CHP milletvekili Gülizar Biçer Karaca da kırmızı plaka sahibi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2015 Cuma, 14:31

7 milletvekili bulunan Denizli’de bundan sonra iki milletvekilinin kırmızı plakalı makam aracı olacak. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’den sonra Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca da kırmızı plaka sahibi oldu. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı oylamasında CHP Katip üyesi olarak seçilen Karaca, 7 Temmuz’daki oylamadan sonra resmen görevine başlayacak.

Karaca partisinden 8 adayın yarıştığı Meclis Başkanlık Divanı Katip üyeliği yarışında en çok desteği alan aday olarak bu göreve getirildi.

Denizli’den 3. sıra milletvekili adayı olarak meclise giren, Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanlığının yanı sıra hukukçu kimliği ile de öne çıkan Karaca’nın ilk mesajı da ‘hukukun üstünlüğü’ ve ‘tarafsızlık ilkesi’ içerikli oldu.

Denizlihaber.com’a değerlendirmede bulunan Karaca, “”Milletvekilliğinden sonra partim adına onurlu bir göreve seçildim. Öncelikle hukukun üstünlüğüne bağlı kalarak partimin ilkeleri doğrultusunda meclisin iç tüzüğünün uygulanması yönünde tarafsızlık ilkesi ile çalışarak partimi onurla temsil edeceğim. CHP’de grubundaki tüm milletvekili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı