REKLAMI GEÇ

Doğan, “Mazeret değil, çözüm üreteceğiz”

Doğan, “Mazeret değil, çözüm üreteceğiz”

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Doğan, Gerzele Mahallesini ziyaret etti. Mahalle sakinleri ve esnaf sorunlarına çözüm için başvurdukları belediye yönetiminin kendilerine çözüm yerine mazeret üretmelerinden şikayet etti. Doğan, “Mazeret değil çözüm üreteceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2019 Çarşamba, 18:57

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Gerzele Mahallesi’nde bulunan minibüs durağını ve çevre işletmeleri ziyaret etti. Ziyareti sırasında vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Şeniz Doğan “Tüm projelerimizin merkezinde insan var. Sizlerden aldığımız geri dönüşlerle şekillendirdiğimiz projelerimizi sizlerin yararına olacak şekilde hayata geçireceğiz” dedi.

“DEĞİŞİM MERKEZEFENDİ’YE İYİ GELECEK”
Gerzele minibüs durağında bir araya geldiği vatandaşlar Şeniz Doğan’a dert yandı. Mevcut belediye yönetimin kendilerini muhatap almadığını söyleyen vatandaşlar “Sandık zamanı kapımızdan ayrılmayan belediye yönetimi seçimden sonra yüzümüze bakmıyor. Çözüm yerine mazeret üretiyor. Bizleri küçük görüyor. Mevcut yönetimin miadını doldurduğunu düşünüyoruz. Değişim Merkezefendi’ye iyi gelecek” diyerek Doğan’a destek oldular.

“SİZİNLE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİME SÖZ VERİYORUM”
Vatandaşların sorun ve şikayetlerini tek tek not alan Şeniz Doğan “Mahallemizde yaşanan sorunların hızlı ve tekrarlanmayacak şekilde çözülmesi için çalışacağıma söz veriyorum. Sizin taleplerinizle şekillenen projelerimizi sizlerin desteği ile hayata geçireceğiz” dedi. Vatandaşların mevcut yönetimin sürekli bahaneler üreterek sorunlarını çözmediğini belirtmesi konusuna da değinen Doğan, “Biz mazeret değil, çözüm üreteceğiz. Sizlerin derdini derdimiz olarak görüp, bir an önce çözülmesi için yetkimizi sonuna kadar kullanacağız. Asla ulaşılamayan bir yönetim anlayışı ile hareket etmeyeceğiz” dedi.

“PROJELERE HERKESİN ULAŞABİLMESİ ÖNEMLİ”
Mahalle sakinleri ilçede hayata geçirilen projelere ulaşmakta zorluk çektiklerini belirterek, yapılan yapıların halkın kullanımı için doğru noktalarda olmaları gerektiğini söylediler. Şeniz Doğan ise “Tüm projelerimizin merkezinde insan var, halk var, vatandaş var. Sizler kullanamadığınız takdirde projelerin hiç biri anlam ifade etmez. Bu nedenle kullanılmayan dev yapılar yerine, herkesin kullanabileceği ulaşılabilir ve en önemlisi sizlere fayda sağlayan hizmetler sunacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı