REKLAMI GEÇ

Ersoy: Başka bir Türkiye Mümkün

Ersoy: Başka bir Türkiye Mümkün

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü Basın Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Neriman Ersoy, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” ilkesine sarılarak başka bir Türkiye’nin mümkün olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2016 Perşembe, 12:58

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü Basın Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Neriman Ersoy, düzenlediği basın toplantısında, AK Parti iktidarı uygulamalarının bireylerin, dolayısıyla toplumun ruh sağlığı üzerinde yıkıcı, olumsuz etkiler yarattığını öne sürdü.

denizli-chp-basin-aciklamasi-1

Milyonlarca insan geçimini sağlamak, ayakta kalmak, işten atılmamak için iktidarla uzlaşma ihtiyacı duyduğunu ifade eden Ersoy, “Günlük yaşıyor, geçmişi sorgulamıyor, geleceğe ait hayaller kurmuyor. Günlük yaşamakta kolay olmuyor. Çünkü iktidarın bilinen ilkesel bir ahlak bütünü, kestirilebilir tutarlı bir siyaseti yok. İktidar yancıları bile ‘ne yapar ne söylersem açıkta kalmam, iktidarın dümen suyundan uzak düşmem’ sorusunun hazır bir yanıtını bilmiyor. Her an her şey olabilir, her an siyahın beyaz, beyazın da siyah olduğu dayatılabilir. İsrail, Rusya, FETO politikaları gibi” dedi.

Aşırı korkutan, dehşet içinde bırakan, çaresizlik yaratan, çoğu kez olağandışı ve beklenmedik olayların yol açtığı etkiler insanlarda ruhsal travma yarattığını belirten Ersoy, 7 Haziran seçimleri sonrası meydana gelen olayları buna örnek gösterdi.

Türkiye’de yaşanan süreci değiştirmenin kolay olmayacağını ama imkansız da görmediklerini kaydeden Ersoy, “Savaş karşıtı, barış yanlısı bir büyük birliği kurarak M. Kemal’in dediği gibi ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’ ilkesine sımsıkı sarılarak olağanüstü bir ortak çaba ve irade göstermek gerekiyor. Bu ortak çaba ve iradenin adresi Cumhuriyet Halk Partisi’dir. CHP Merkezefendi İlçe Örgütü olarak değişimin ve çalışmanın sözünü veriyoruz ve ‘Başka bir Türkiye mümkün’ diyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı