REKLAMI GEÇ

Gelecek Partisi’nden CHP’ye ziyaret

Gelecek Partisi’nden CHP’ye ziyaret

Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım ve Merkezefendi İlçe Başkanı Özkan Tütüncüler, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2020 Cuma, 17:38

Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım ve Merkezefendi İlçe Başkanı Özkan Tütüncüler, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Yıldırım ziyarette, partinin kuruluşu ve Denizli’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, günümüzde siyasi nezaketin önemine dikkat çekti.

Çavuşoğlu, “Tek adam rejiminin ülkemizi getirdiği durumu görüyoruz. Vatandaşlarımız ekonomik kriz, işsizlik, enflasyon altında eziliyor. Siyasilerin görüşleri elbette farklı olacak ama amacımız tek. Bu güzel ülkeyi daha ileriye götürmek için daha çok kafa yormalıyız. Siyasi partiler, aralarındaki işbirliğini daha çok artırmalı. Ülkemizi içinde bulunduğu durumdan kurtarmak için tüm siyasi partilere önemli görevler düşüyor. Bundan sonra da diğer siyasi partilerle işbirliğini artırarak, üretimi ve istihdamı nasıl artırırız, öğrencilerimize daha iyi nasıl daha iyi eğitim verebiliriz, işsizliğe nasıl çözüm buluruz, esnafımızı nasıl kalkındırırız, yüksek enflasyon altında ezilen vatandaşlarımızı nasıl refaha kavuştururuz, sağlık sistemini nasıl daha iyi yerlere getirebiliriz? Gibi konularda fikir alışverişi yapmalıyız” dedi.

Çavuşoğlu, Yıldırım ve ekibine siyasi çalışmalarında başarılar diledi.

Bülent Nuri Çavuşoğlu’na teşekkür eden Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım, “Her ne kadar farklı siyasi partiler çatısı altında yer alsak ta hedefimiz aynı. Hepimiz aynı gemide yer alıyoruz. Bu nedenle ülkemizi nasıl daha ileriye taşıyabileceğimiz konusunda her zaman fikir alışverişi ve işbirliğine hazırız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı