REKLAMI GEÇ

Gönenç ‘Komploculara pabuç bırakmayacağız’

Gönenç ‘Komploculara pabuç bırakmayacağız’

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın istifa kararı Denizli il teşkilatında şok ve üzüntüyü bir araya getirdi. Gün içinde parti il binası doldu taştı. CHP İl Başkanı Zafer Gönenç “Adi bir komployla düzenlenmiş bir senaryoyla yıkılacak bir örgüt değiliz. Bunu yapanlara pabuç bırakmayacağız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2010 Pazartesi, 15:44

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın öğle saatlerinde istifa ettiğini açıklamasının ardından partililer il teşkilatına akın etti. Parti binasında televizyonu açıp Baykal’ın istifasını canlı izleyen bazı partililer ağlamamak için kendilerini zor tuttu.

Duygusal anlar yaşayan partililer konuşmakta zorlanırken, CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal ve yöneticiler de partiye gelerek gün boyunca bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantının ardından basın toplantısı düzenleyen CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, Genel Başkan Deniz Baykal’ın yaptığı açıklamanın kendilerini derinden üzdüğünü ve yaraladığını belirterek, “Genel başkanımızın istifaya dair yaptığı açıklamasında belirttiği gibi, bu istifa gerekçesi kendisine yapılan videolu saldırının doğruluğu veya yanlışlığı değildir. Bu CHP’ye ve Türkiye Cumhuriyeti’ne, Türk siyasetine Deniz Baykal üzerinden yapılan bir saldırıdır. Kalleş ve hain bir saldırıdır. Genel Başkanımız adeta CHP’ye zarar vermemek için bir onur istifası gerçekleştirmiştir. Bizi ölümler yıldıramadı. Bu ülkenin yurtseverlerini öldürdüler, katlettiler, cezaevine tıktılar. Biz bunlarla yılmadık. Adi bir komployla düzenlenmiş bir senaryoyla yıkılacak bir örgüt değiliz. Bunu yapanlara pabuç bırakmayacağız ” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı