REKLAMI GEÇ

Gülin Coşkun: “Kazanan CHP olacak”

Gülin Coşkun: “Kazanan CHP olacak”

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkan adayı Gülin Coşkun, devam eden delege seçimlerini değerlendirdi. Coşkun, “Aday olan, seçilen ve seçilmeyen tüm üyelerimizi yürekten kutluyorum. Kazanan CHP olacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2019 Pazartesi, 10:40

Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçim sürecinin ilk adımı olan delege seçimleri başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkan adayı Gülin Coşkun, seçimlerde aday olan, oy kullanan ve parti üyelerinin iradesiyle seçilen delegelerin seçiminin bir demokrasi şöleni olduğunu dile getirdi.

Coşkun, “Bu seçimleri yarış gibi nitelendirmek yanlış olur, bu parti içi bir tercih. Kimse kimseye rakip değil. Delege seçimlerinde sadece, partimizin ilçe ve il yönetimini, daha sonra da genel başkan ve parti meclisini seçeceğimiz süreçlerin ilk adımını atıyoruz. Bu bir tercihtir. Sonuçta burada kaybeden bir liste yok. Merkezefendi’de de, Denizli’de de, Türkiye’de de kaybeden bir liste yok. Kazananın CHP olduğu bir seçim bu. Parti içi tercih, bugün bir üyemiz görevlendirilir, yarın bir başka üyemiz görev alabilir” diye konuştu.

“KAZANAN PARTİMİZ VE ÜLKEMİZ OLACAK”
Demokratik bir şekilde devam eden seçim sürecini değerlendiren Coşkun, “Demokratik bir ortamda, birlik ve beraberlik içerisinde delege seçimleri başladı. Şahsım adına bu seçimleri objektif bir şekilde takip etmeyi tercih ediyorum. Hiçbir şekilde bu seçimlere müdahil olmadan, birlik ve beraberliğimize zarar getirecek bir anlayış içerisinde olmadan, sonuçları bekliyorum. Sonuçlar ne olursa olsun biliyorum ki kazanan partimiz ve ülkemiz olacak. Delege seçimlerimiz Cumhuriyet Halk Partimize ve Merkezefendimize hayırlı olsun” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı