REKLAMI GEÇ

“HAKEDEN HAKETTİĞİNİ ÇEKSİN”

“HAKEDEN HAKETTİĞİNİ ÇEKSİN”

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, 15 Temmuz’un yıldönümünde yaptığı yazılı açıklamada, “Hakeden, hakettiğini çeksin” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2018 Pazar, 09:41

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde basın açıklaması yapan CHP İl Başkanı Mahir Akbaba hakedenlerin hakettikleri cezayı çekmelerini istedi.

Devletin aklı selim düşünüp adaletli ve hakkaniyetli adım atması temennisinde bulunan Akbaba, “Hakeden hakettiğini çeksin. Lakin bu süreçte aleni ya da gizli suç işleyen, suça iştirak eden, suça göz yuman, kandırıldık bahanesine sığınan; siyasi, sivil, asker, memur, kripto, gizli tanık, itirafçı; herkesin bir şekilde cezasını çekmesi, yanına kalmaması temennisiyle.
Devlet, hükümet, muhalefet her daim aklı selim düşünüp, adaletli ve hakkaniyetli adım atabilsin.
İktidar; Balyoz, Ergenekon, Şike davalarında olduğu gibi kurunun yanında, yaşı da yakmamayı bilsin. Söylemler sonrası yaşanılacaklar, sonunun nereye varılacağı kestirilemeyen kelle avına bu milleti sürüklemesin” dedi.

Oldu bittiler sonrasında başkalarını suçlamanın devlet geleneğine dönüştürülmemesini isteyen Akbaba, “Ruhunu, nefesini teslim eden şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Bedenini, uzvunu vatana feda eden gazilerimizin maddi ve manevi yanında olduğumuz bilinsin. Adı bakan ama gönül gözleri görmeyenlerin cenazelerimiz üzerinden bizleri ayrıştırmasına asla ama asla müsamaha gösterilmesin. Bu millet başka başka paraleller görmesin ” dedi.

Yorumlar

Ahmet   -  Bağlantı 16 Temmuz 2018, 09:06

15 Temmuzun yaşanmasının sebebi hükümet ne istedilerde vermedik diyorsa sonrada mağdur edebiyatı ile devlet elden gidiyordu..sebep ne akp fetö ilişkisi..
Olan gariban halka oldu çocuklar yetim kaldı hükümetin hiçbi suçu günahı yok tabi..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı