REKLAMI GEÇ

İlçe reddetti, sırada İl Seçim Kurulu var

İlçe reddetti, sırada İl Seçim Kurulu var

1 Kasım Seçimleri’nin ardından CHP’nin ilçe seçim kurullarına yaptığı itirazlar reddedildi. CHP, itirazların reddinin gerekçelerini aldıktan sonra İl Seçim Kurulu’na itiraz edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2015 Salı, 19:36

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri’nin ardından bazı sandıklarda usulsüzlük yapıldığı, bir sandıkta sahte mühür kullandığı iddiasıyla İlçe Seçim Kurulları’na itiraz eden CHP’nin başvurusu reddedildi. İlçe Seçim Kurulu henüz itirazlara reddin gerekçesini açıklamadı.

CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, seçimlerin ardından yaptığı açıklamada, kendilerine ulaşan ve tespit ettikleri usulsüzlüklere ilişkin gerekli itirazlarını yapacaklarını söylemişti.

İlçe Seçim Kurulu’nun itirazı reddetmesinin ardından kanuni prosedürü devam ettirecek olan CHP İl ve ilçe yönetimleri, bu kez konuyu İl Seçim Kurulu’na götürmeye hazırlanıyor. Teşkilatın, İlçe Seçim Kurulu kararlarının kendilerine ulaşmasını beklediği ifade edildi. CHP, İl Seçim Kurulu’ndan da bir sonuç alamazsa, itirazlarını Yüksek Seçim Kurulu nezdinde sürdürecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı