REKLAMI GEÇ

İYİ Parti Pamukkale’de CHP’li Divarcı’yı destekleyecek

İYİ Parti Pamukkale’de CHP’li Divarcı’yı destekleyecek

Pamukkale Belediye Başkan Adayı konusunda sorun yaşayan Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi ile İYİ Parti, sonunda aday konusunda fikir birliğine vardı. Pamukkale’de İYİ Parti, CHP’nin adayı Ahmet Divarcı’ya destek verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Şubat 2019 Perşembe, 16:43

Bir süredir Pamukkale Belediye Başkan Adayı konusunda anlaşma sağlayamayan Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İle İYİ Parti, aday konusunda anlaşmaya vardı. İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı’ndan Milletvekili Yasin Öztürk imzası ile yapılan açıklamada, Pamukkale İlçesi’nde CHP’li Ahmet Divarcı’nın destekleneceği belirtildi.

Denizli Milletvekili Yasin Öztürk açıklamasında “Türkiye genelinde, Denizli bütününde değişimi gerçekleştirebilmek için CHP ile yapmış olduğumuz işbirliğini daha da güçlendirebilmek adına Pamukkale ilçemizde Cumhuriyet Halk Partisi adayını destekleme kararı verdik” dedi.

Açıklamasında “İşbirliği çerçevesinde iki parti tabanı arasında kaynaşmanın, kenetlenmenin tam olarak sağlanabilmesi adına her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız” diyen Milletvekili Öztürk, “ Atalarımızın dediği gibi; Bir elin nesi var, İki elin sesi var. Diyerek birlikte yerel iktidara yürümeye karar verdik. Denizli’de ses getirmek, kötü gidişata dur demek için, ortak aklı iktidara taşımak için az kaldı. Karar yüce milletimizindir. ‘Ben yaptım oldu’ zihniyetinden kurtulmak istiyorsak az kaldı karar milletindir. Hep birlikte hareket edersek aşılmayacak dağ, yıkılmayacak sulta yoktur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı