REKLAMI GEÇ

Karaca CHP’nin A Takımı’nda

Karaca CHP’nin A Takımı’nda

CHP’nin geçtiğimiz hafta yapılan 36. Olağan Kurultay’ın ardından yeni Merkez Yürütme Kurulu belli oldu. PM seçimlerinde önemli bir başarıya imza atarak 15. sıradan listeye giren Gülizar Biçer Karaca, A Takımı’na da girmeyi başardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2018 Pazartesi, 10:24

CHP’nin 36. Olağan Kurultayı’nın ardından süreç Merkez Yürütme Kurulu’nun belirlenmesiyle tamamlandı.

Önce genel başkan ardından da parti meclisi üyelerinin belirlendiği olağan kurultayın ardından tüm gözler Merkez Yürütme Kurulu’na çevrilmişti.

CHP’nin A Takımı’nın kimlerden oluşacağı sorusunun yanıtı da cevap buldu. Denizli, CHP’nin üst yönetiminde de teslim edilecek.

KARACA MYK’DA
Parti Meclisi üyeliği seçiminde aldığı 734 oy ile bir çok ismi geride bırakan ve 15. sıradan PM’ye girmeyi başaran Gülizar Biçer Karaca, MYK’da da yer aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yardımcısı olan Karaca, doğa haklarından sorumlu olacak.

DİĞER İSİMLER
Buna göre; Bülent Tezcan Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirildi. Tuncay Özkan, Basın İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Gamze Akkuş İlgezdi Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkanlık Yardımcılığı’na Öztürk Yılmaz yeniden getirildi. Ünal Çeviköz Kamu Diplomasisinden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına, Muharrem Erkek Hukuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına geldi. Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Faik Öztrak, Genel Sekreterliğe Akif Hamzaçebi getirildi. Tekin Bingöl, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Ekononomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ise Aykut Erdoğdu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı