REKLAMI GEÇ

Karaca PM’ne aday olacak

Karaca PM’ne aday olacak

CHP 25. Dönem Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP’nin 16-17 Ocak’ta gerçekleştireceği 35. Olağan Kongresi’nde Parti Meclisi’ne aday olmaya hazırlanıyor. Bununla ilgili temaslarını yoğunlaştıran Karaca, hem Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve parti üst yönetimi, hem de il bazında görüşmelere başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ocak 2016 Cuma, 15:57

7 Haziran seçimlerinde 25. Dönem Denizli Milletvekili olarak Ankara’ya giden ve Meclis Divan Katipliği gibi önemli bir görevi üstlenen Gülizar Biçer Karaca, 1 Kasım seçimlerinde çok az bir oy farkı ile parlamento dışında kalmıştı.

Seçimlerin ardından da parti çalışmalarını sürdüren Gülizar Biçer Karaca, CHP’nin üst yönetiminde yer almak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Aday olma düşüncesi ve attığı adımlara ilişkin değerlendirmeler yapan Karaca, 1 Kasım’da az bir oyla TBMM dışında kaldığını belirterek, bir Cumhuriyet kadını olarak, Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacak yönetim ve proje anlayışının hayata geçeceği Parti Meclisi’nde görev alma düşüncesinde olduğunu söyledi.

Karaca, “Örgütümle düşüncemi paylaşıp, örgütün ve Denizlili delege arkadaşların desteğini alarak 16-17 Ocak tarihlerinde yapılacak olan CHP’nin 35. Olağan Kongresi’nde aday olmak istiyorum” dedi.

1 Kasım seçimlerinin ardından birkaç kez Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve partinin üst yönetimiyle görüşmeler yaptığını anlatan Karaca, “Genel başkan ve partinin üst düzey yöneticileriyle, vekiller ile düşüncemi paylaştım. CHP’nin kurultay delegelerinin desteğiyle, 17 Ocak akşamı parti meclisinde görev alabilme onurunu taşıyacağım inancındayım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı