REKLAMI GEÇ

Karaca TBMM’ye mavi kurdele ile çıkıp yemin etti

Karaca TBMM’ye mavi kurdele ile çıkıp yemin etti

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karca TBMM’de yemin etti. Kürsiye mavi kurdele ile çıkan Karaca, çocuk istismarı ile mücadele ve farkındalık yaratmaya destek verdiğini belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2018 Pazartesi, 10:30

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili GülizarBiçer Karaca, TBMM’de Milletvekili Yemin Töreni’nde ant içti. 25. Yasama Dönemi’nde Denizli Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyeliği görevlerini sürdürmüş olan Gülizar Biçer Karaca, 27. Dönemde Denizli’yi en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağını, kadınlar ve çocuklar başta olmak üzere toplumun farklı kesimlerinin sorunlarının çözümü, yaşam alanlarımızın yok edilmemesi için her türlü mücadeleyi etkin şekilde sürdüreceğini ifade etti.

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği tarafından çocuğa yönelik istismar konusunda eğitim ve yargıda acil reform çağrısıyla başlatılan mavi kurdele kampanyası, TBMM’de de karşılığını buldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, CHP Milletvekilleri olarak sol kola taktıkları mavi kurdelelerle TBMM kürsüsüne çıkarak çocuk istismarı konusunda farkındalık yaratmaya destek verdiklerini belirtti.

TBMM’de 27. Yasama Döneminde çocukları korumaya yönelik düzenlemeler için özel çaba göstereceğini belirten Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, CHP’nin çocuk istismarına yönelik tekliflerini her seferinde reddeden AK Parti’nin karşısında hak temelli anlayışla ilkeli duruş sergileyeceklerini dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı