REKLAMI GEÇ

Karaca’dan Kayaköy TOKİ soruları

Karaca’dan Kayaköy TOKİ soruları

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca Merkezefendi İlçesi Kayaköy Mahallesinde teslim edilmeyen TOKİ konutlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2020 Salı, 14:00

Karaca, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesi ile ilgili, “Kayaköy’de TOKİ’den konut sahibi olan yurttaşlar yetkililer tarafından kendilerine teslim tarihi olarak 1 Nisan 2020 tarihinin bildirildiğini ifade etmişlerdir. Yurttaşlar Kayaköy’deki TOKİ konutlarının çalışmalarının %96 oranında tamamlandığını fakat konutların teslim edilmediğini dile getirmektedir. Madem konutlar geç teslim edilecekti, neden teslim tarihi 1 Nisan 2020 olarak açıklandı?’’ dedi.

Karaca yurttaşların konutların teslim edilmemesiyle, kiracı olarak yaşayanların oturdukları konutların ev sahipleri ile sorun yaşadıklarını ve pandemi nedeniyle ertelenen taksitlerin Haziran’dan bu yana normal taksitlerin üzerine eklenmesiyle çok zor durumda kaldıklarını ifade etti. Yurttaşların isyan etttiğini dile getiren Gülizar Biçer Karaca Kayaköy’de konutlar teslim edilene kadar konunun takipçisi olacağını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı