REKLAMI GEÇ

Karaca’nın da bulunduğu CHP MYK ilk toplantısını yaptı

Karaca’nın da bulunduğu CHP MYK ilk toplantısını yaptı

Olağan kurultayın ardından yeniden şekillenen CHP MYK ilk toplantısını gerçekleştirdi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen ilk MYK toplantısında Gülizar Biçer Karaca da yerini aldı. Karaca, parti meclisine önemli bir oyla seçilmesinin ardından MYK’ya da girmiş ve genel başkan yardımcısı olmuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2018 Çarşamba, 18:59

CHP’nin A Takımı olan MYK ilk toplantısını Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirdi. Bir ilk gerçekleştirerek MYK girmeyi başaran ve genel başkan yardımcısı olan Gülizar Biçer Karaca da ilk toplantıdaki yerini aldı.

Karaca’nın yoğun Ankara trafiği saat 10.00’da toplanan kapalı grup ile başladı. Meclis’te gerçekleştirilen kapalı grup toplantısının ardından saat 15.00’de de MYK ilk buluşmasını yaptı.

Uzun süren MYK’nın ardından ilk toplantıyı ve alınan kararları Denizlihaber.com’a değerlendiren Gülizar Biçer Karaca, siyasi mücadelesinde partinin en üst kurumunda yer almanın kendisi için heyecan ve gurur verici olduğunu söyledi.

Karaca, “CHP’nin direnen tek kale olarak mücadelesinin toplumsal bir uyanışa dönüştürme çabasında söz sahibi olabilmek ve az yüzde 60 ile bu ülkede aydınlanma sürecinin kapılarını yeniden açacak olan sürece katkı sunmak çok değerli ve yarınlara bırakabileceğim büyük bir miras olacaktır” dedi.

Kapalı grup toplantısında kurultayın değerlendirildiğini, MYK toplantısının tanışma ve görev tanımlarına ilişkin açıklamalar ile başladığını belirten Karaca, “MYK’nın öncelikli gündemlerinden biri 9-10 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan olağanüstü tüzük kurultayı oldu. Bu konuda görüş alışverişinde bulunuldu, izlenecek yol haritası belirlendi. Tüzük kurultayına ilişkin il başkanlarından fikirlerin alınmasına ilişkin yazılar gönderildi. Başkanlardan gelecek olan önerilerin ardından tüzük komisyonu değerlendirmelerini yapacak ve son şeklini verecek. Tüzüğün tam demokratik bir içeriğe kavuşturulmasının ardından da delegelerin onayına sunulacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı