REKLAMI GEÇ

KAZIM ARSLAN VE PARTİLİLER İÇİN LOKMA HAYRI

KAZIM ARSLAN VE PARTİLİLER İÇİN LOKMA HAYRI

Cumhuriyet Halk Partisi, babalar gününü göremeyen partilileri unutmadı, onlar için lokma hayrı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2019 Pazar, 12:06

Cumhuriyet Halk Partisi il yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları, kısa süre önce vefat eden partililer hayrına lokma döktürdü.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın da katıldığı etkinlik Çınar Meydanı’nda gerçekleşti. Kısa süre önce geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybeden Denizli Milletvekili Kazım Arslan, geçirdiği rahatsızlık sonrası hayatını kaybedenh il yönetim kurulu üyesi Göksel Erdoğan ve İl Disiplin Kurulu Üyesi Yüksel Biçer hayrına gerçekleşen lokma dökme törenine ‘Babalar Günü Lokma Hayrı’ etkinliği olarak tüm vatandaşlar davet edildi.

Kuyruğa giren vatandaşlara lokmayı İl Başkanı Mahir Akbaba ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan birlikte verdi. İkili yaptığı açıklamada, “Değerli büyüğümüz milletvekilimiz Kazım Arslan’ı ve İl Disiplin Kurulu üyesi arkadaşımız Yüksel Biçer’i kısa süre önce il yönetim kurulu üyesi Göksel Erdoğan’ı da geçen yıl kaybettik. Onların da bu babalar gününde bizimle beraber olmalarını isterdik. Hepsi çok değerli insanlardı. Onları bir kez daha anıyoruz” dediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı