REKLAMI GEÇ

Keskin: Erdoğan kendi geleceğini düşünüyor

Keskin: Erdoğan kendi geleceğini düşünüyor

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkenin değil kendi geleceğini düşündüğünü belirterek, “Demokrasiyi araç olarak gören bu anlayış şimdi de Cumhurbaşkanlığı hevesi için seçmenlerimizi sandık kobayı olarak görme eğilimi içine girmiştir’’ dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2014 Perşembe, 10:11

Denizli’de bayram boyunca ziyaretlerde bulunan CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Keskin, Türkiye’nin Cumhuriyet döneminin en kritik sürecinden geçtiğini belirterek, “Cumhurbaşkanlığı seçimleri bu açıdan Türkiye’nin kaderini belirleyecek’’ dedi.

Başbakan Erdoğan’ın Türkiye’nin geleceğinden çok kendi geleceğini düşündüğünü iddia eden Keskin, şunları söyledi: “Türkiye’de yaşanan tüm olumsuzlukların üstü iktidar gücüyle kapatılıyor. Erdoğan, bu şekilde ülkeye siyasi ve hukuki körlük yaşatıyor. Seçmeni, sandık kobayı yerine koyuyor. Demokrasiden nefret ediyor. Sadece amaca ulaşmada araç olarak görüyor. Böyle bir anlayışın Çankaya’ya çıkması Türkiye’nin geleceği ve parlamenter sistem açısından büyük bir felaket olur. Siyasi gücünü pervasızca kullanan, toplumu kutuplaştıran, gerilim politikasından nemalanan ve bireysel değerlerini ülkenin değerlerinin üzerinde gören Erdoğan’ın yaşattığı siyasi körlük içinde beslediği ihtirasları habis ur gibidir. Yakıcı, yıkıcı ve yok edicidir. Türkiye’nin bu tehlikeli siyasi kimlikten bir an önce kurtulması gerekmektedir. 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde halkımızın Erdoğan’ın yarattığı körlükten kurtulması, Ekmeleddin İhsanoğlu’nu tercih ederek diktatörlük anlayışını tekmelemesi en temel vatandaşlık görevi haline gelmiştir.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı