REKLAMI GEÇ

Keskin: Erdoğan pusulayı şaşırdı

Keskin: Erdoğan pusulayı şaşırdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, twitter’ın yasaklanmasıyla Türkiye’nin dünyaya rezil olduğunu belirterek, “Recep Tayyip Erdoğan pusulayı iyice şaşırdı. Akıl tutulması içinde. Çırpındıkça batıyor’’ dedi.

/ DENİZLİHABER / 21 Mart 2014 Cuma, 13:58

Seçim çalışmaları için geldiği Denizli’de Bozkurt ilçesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Keskin, twitter’ın kapatılması olayının Başbakan ile Cumhurbaşkanı’nı karşı karşıya getirdiğini belirtererek, Türkiye’nin demokrasi ve hukuk anlamında Cumhuriyet tarihinin en rezalet dönemini yaşadığını iddia etti. Keskin, Erdoğan’ın gençliğinde düşünce haritasına yazdığı faşizan değerlerle hareket ettiğini, şimdi de o değerlerin tutsağı olduğunu öne sürerek şunları söyledi:

‘’Başbakan yasaklamayı savunuyor. Cumhurbaşkanı ise sosyal medyanın kapatılmasının tasvip edilemeyeceğini söylüyor. Umarım bu uygulama uzun sürmez diyerek Başbakan’a ince bir mesaj veriyor. İkisi arasındaki görüş ayrılığı derinleşmiş durumda. Bu seçimden sonra yaşanacak krizin açık bir sinyalidir. Türkiye bu yasaklamayla dünyada alay konusu haline geldi.Halk artık bu yasaklara direniyor.Yasağa inat tweet atmaya devam ediyor.Recep Tayyip Erdoğan kendisiyle ilgili patlak verecek yeni skandalı ört-bas etmek istıyor olmalı ki, twitter’ın kapatılmasını savunuyor.Pusulayı iyice şaşrdı. Akıl tutulması için bocaladıkça bocalıyor. Çırpındıkça da batıyor. AKP’nin tükenişini Tayyip Efendi de anlamış durumda. Bu yüzden yasaklara sarılıyor. Yüzünün ifadesinden korku sendromu yaşadığı anlaşılıyor. Paçası tutuşmuş durumda. Türkiye bu yasakları aşacak, AKP’yi de seçimlerde alaşağı edecektir. Tüm bu yaşananlardan sonra Recep Tayyip’in Cumhurbaşkanlığı sevdası tüm bu yaşananlardan sonra kursağında kalmıştır. Başbakan olarak kalması da önümüzdeki süreçte imkansız hale gelecektir.’’

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı