REKLAMI GEÇ

“Hangi vicdanla Cumhurbaşkanı olacaksın?”

“Hangi vicdanla Cumhurbaşkanı olacaksın?”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın akşam Cumhurbaşkanlığı hevesiyle yatıp sabah aynı hevesle uyandığını savunarak, “İş kazası sonucu meydana gelen cinayetlere göz yuman birinin Çankaya’ya çıkması vicdanları yaralar. Sen hangi vicdanla Cumhurbaşkanı olacaksın?” diye sordu.

/ DENİZLİHABER / 7 Nisan 2014 Pazartesi, 14:44

Türkiye’nin bir savaşta şehit vereceği kadar iş kazalarında vatandaşını kaybettiğini belirten Keskin, yaptığı yazılı açıklamada, “Bu acı gerçeği toplumdan gizlemek için İstanbul’daki 3.köprü inşaatındaki göçükte 3 işçinin ölümü hükümet tarafından görmezden gelindi” dedi.

Adnan Keskin, AKP iktidarı döneminde iş kazalarında hayatını kaybeden 12 bin insanın ölümünden Başbakan olarak Erdoğan’ın sorumlu olduğunu öne sürerek şu görüşlere yer verdi:
‘’Recep Tayyip Erdoğan’ın bir tek derdi var. Cumhurbaşkanı olmak. Yokluk, yolsuzluk, hırsızlık umurunda değil. Ekmek parası uğruna insanlar ölmüş, ocaklar sönmüş kılı bile kıpırdamıyor. Bırakın olayın üzerine gitmeyi başsağlığı mesajı bile yayınlamıyor. Böyle bir sorumsuzluk ve vurdumduymazlık akıllara zarar bir durumdur. Çankaya ihtirası aklını başından almış, Cumhurbaşkanı olma hevesiyle akıl tutulmasına yakalanmıştır. Sen hangi vicdanla Çankaya’ya çıkacaksın? Senin hiç vicdanın yok mu? Kazalarda ölen 12 bin insanın bedduası senin üzerinde.’’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin, AKP’nin bulaştığı rüşvet ve yolsuzluk olaylarının üzerinin örtülmesi için yargıda ve emniyette operasyon üzerine operasyon yaptığını iddia ettiği Erdoğan’ın, emekçilerin ölümleri için sergilediği tutumun 3 maymunu anımsattığını savunarak, “İşine gelmeyince görmez, duymaz ve konuşmaz. Çünkü tam bir aymaz” dedi.

Yorumlar

metin   -  Bağlantı 8 Nisan 2014, 08:08

Bakın Millet sayın keskin’i vekil seçmiş sayın keskin kafasını temizleyip kendine bir sefer sora bilse bu Millet bize bu ülkenin idaresini niye vermiyor diye eminim hemen görecek.Sayın Keskin siz bir zamanlar Menderes,bir zamanlar Özal,şimdide Erdoğan kabuslarından başka rüya görmeyi bilmez misiniz biraz’da gerçekler üzerine rüya görmeyi deneseniz Erdoğan nezdinde her ağzı açıldığında bu ülkenin şahsiyetine hakaret eden bir yapıya bu Millet asla ülke yönetimi vermez sayın Keskin bunu bir köşeye not edin…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı