REKLAMI GEÇ

Keskin’den delegelere ‘ince’ mesaj

Keskin’den delegelere ‘ince’ mesaj

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin yaklaşan kongre öncesi delegelere seslendi. Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu vurgulayan Keskin, delegelere vicdani sorumluluk çağrısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Eylül 2014 Çarşamba, 11:41

CHP Denizli Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Adnan Keskin, kurultay delegelerine çağrıda bulundu. “Türkiye’nin şiddetle CHP iktidarına ihtiyacı var” diyen Keskin, halkın beklentilerinin önemli olduğunu, iktidar yolunun da kongreden geçtiğini vurguladı.

MUHALEFETETAHAMMÜL YOK
Keskin şunları söyledi: “Bunu gözardı etmek veya yok saymak bugünkü siyasi konjonktürde büyükyanılgıdır. Delegelerimizin bu bilince sahip olduklarından hiç kuşkum yok. Tarihsel misyonumuz bize özellikle Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra büyük sorumluluklar yüklemektedir. Önümüzdeki genel seçimler bu açıdan Türk siyasi hayatı için önemli bir dönüm noktasıdır. CHP’nin muhalefette kalmasına partimize oy veren milyonların tahammülü yoktur. Bu gerçeğin delegelerimize yüklediği sorumluluk bugün olağanüstü bir özellik kazanmıştır.”

VİCDANİ SORUMLULUK VURGUSU
Siyasetin iddiasız yapılamayacağını ve iktidar olunamayacağını ifade eden Keskin, rüzgarın etkisiyle toplumsal bir dalgalanma yaratılması gerektiğini vurgulayarak, “CHP’nin iktidar umudu kurultaydan sonra tüm Türkiye’ye dalga dalga yayılmalıdır. Bu başarı ancak iktidara inanan ve odaklanan iddialı bir kadroyla sağlanabilir. Delegelerimiz özgür iradeleri ve vicdanlarıyla sorumluluklarını yerine getireceklerdir. İnanıyorum ki,  CHP’nin iktidar yürüyüşünün fitilini ateşleyecek olan delegelerimiz gelecekte başarının mimarları olarak anılacaktır” diye konuştu.

Yorumlar

uzmanmağdur   -  Bağlantı 3 Eylül 2014, 21:23

Türkiye’nin CHP’ye ihtiyaçı var.Kemal beye değil.Ekmeleddin derken.bekaroğlu çıktı torbadan.Kemal bey sağcı mı ne?Koca CHPbu kadar acizmi.adam mı kalmadı memlekette akp kurucularından ATATÜRK düşmanlarından gayri

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı