REKLAMI GEÇ

Keskin’den Yıldız’a istifa çağrısı

Keskin’den Yıldız’a istifa çağrısı

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a ‘’İntihar edin demiyorum ama vicdanınızın sesini dinleyerek istifa edin’’ diye seslendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Kasım 2014 Pazartesi, 12:48

Bütçe görüşmeleri sırasında, Plan Bütçe Komisyonu’nda tutanaklara geçen konuşmasıyla ilgili açıklamada bulunan Keskin, AKP Hükümeti’nin siyasi etik,ahlak ve dürüstlük kavramlarını hiçe saydığını öne sürdü.

Fransa’dan Portekiz’e, Japonya’dan Güney Kore’ye kadar çeşitli ülkelerde bu ilkeler için istifa ve intihar eden Başbakan ve bakanların olduğunu belirten Keskin, şunları kaydetti:

“Ülkemizde milyar dolarları oğullarına sıfırlatanlar, yolsuzluklarını yakalayanların darbe yapmaya teşebbüs ettikleri gerekçesiyle bileklerine kelepçe vurduranlar, yandaşlarına kamunun kaynaklarını usulsüz işlemlerle kiralayanlar, gerekli önlemleri almadıkları halde maden ocaklarında ölenlerin cesetlerinin bulunduğunu müjdeleyerek sorumsuzluğun en kaba en hoyrat yaklaşımlarını sergiliyorlar. İnsani, ahlaki ve hukuki açıdan biten bakanlık görevlerini yürütüyorlar. Sayın Bakan bu açıdan size ‘intihar edin’ demiyorum ama biraz vicdanınızın sesini dinleyerek ‘istifa edin’ diyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı