REKLAMI GEÇ

Kılıçdaroğlu Kazım Arslan için son görevini yaptı ve kentten ayrıldı

Kılıçdaroğlu Kazım Arslan için son görevini yaptı ve kentten ayrıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kazım Arslan’ın cenaze töreni için geldiği Denizli’den ayrıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2019 Cumartesi, 15:55

Altalya’nın Aksu İlçesi’nde ailesi ile birlikte tatil yaparken geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın cenaze töreni için Denizli’ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Arslan ailesine taziyelerini belirtti, cenaze törenine katıldı.

Müftü Ahmet Hulisi Efendi Camisi’ndeki Cenaze Namazı’nda hayli üzgün görünen Kemal Kılıçdaroğlu, namazın tamamlanmasından sonra tabutu ilk omuzlayanlardan birisi oldu.

Tören sonrası gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Kazım Arslan’ın başarılı bir milletvekili olduğunu belirterek, “Hayırsever bir insandı. Hiçbir siyasi parti ayırımı yapmaksızın bütün Denizlilileri ve vatandaşları kucaklıyordu. Ahlaklı, sevecen, yardımsever bir insandı. Denizli bugün onu bağrına bastı. Çok güzel uğurladık. Allah rahmet eylesin” dedi.

Kılıçdaroğlu Kazım Arslan’ın cenaze arabasına konmasından sonra Arslan’ın defnedileceği Asri Mezarlığa da giderek buradaki görevini yaptıktan sonra Denizli’den ayrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı