REKLAMI GEÇ

Merhum Abdulgaffar Nemutlu’nun oğlu siyaset arenasında

Merhum Abdulgaffar Nemutlu’nun oğlu siyaset arenasında

Denizli’de medya sektörünün renkli simalarından Merhum Abdulgaffar Nemutlu’nun oğlu Özgür Nemutlu’nun, CHP’de İstanbul Eyüp İlçe Başkanlığı’na aday olacağı konuşuluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2017 Perşembe, 14:06

Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Eski Başkanlarından, Denizlililerin ‘Karanfilli Hoca’ olarak tanıdığı Merhum Emekli Öğretmen Abdülgaffar Nemutlu’nun oğlu Özgür Nemutlu siyasete atıldı.

İstanbul’da Aralık ayında yaplacak olan ilçe başkanlığı seçimleri için aday isimler CHP kamuoyunda konuşulmaya başlandı. Bu isimlerden biri de ODTÜ işletme bölümü mezunu, aynı zamanda İstanbul Hukuk Fakiltesi’nde ikinci üniversiteyi bitiren Göktürk Mahallesi delegesi Avukat Özgür Nemutlu.

Göktürk Mahallesi üyesi olan Avukat Özgür Nemutlu referandum sürecinde Göktürk Mahallesi ve çevre köylerde yaptığı çalışmalar ile ön plana çıkmıştı. Adalet yürüyüşünde aktif olarak katılan Avukat Özgür Nemutlu’nun, yapılan mahalle delege seçiminde delege seçilerek Eyüp İlçe Başkanlığa doğru önemli bir mesafeyi kat ettiği söyleniyor.

Avukat Özgür Nemutlu’nun CHP kulislerinde, ilçe başkan adaylığı için beraber siyaset yaptığı arkadaşlarının ve partililerin kararı doğrultusunda adaylığını açıklayacağı konuşuluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı