REKLAMI GEÇ

Merkezefendi CHP farkındalık yaratacak

Merkezefendi CHP farkındalık yaratacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkezefendi İlçe örgütü, Türkiye’de yaşanan tüm olumsuzluklar konusunda farkındalık yaratmak amacıyla eylem planı hazırladı. Siyah tişörtlerle alanlara çıkacak olan CHP’liler, kadın cinayetlerinden çocuk istismarına, terör şehitlerinden ekonomik sorunlara kadar birçok soruna kamuoyunun dikkatini çekecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2016 Pazartesi, 12:16

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü “Farkındamısınız” eylem planı ile alanlara iniyor. İlçe Başkanı Sedat Demirci, Türkiye’de yaşanan tüm olumsuzluklara dikkat çekmek ve kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla eylem kararı aldıklarını açıkladı.

Türkiye’de suni gündemlerle, TV’lerdeki evlenme programları ile vatandaşların tepkisizleştirildiğini ifade eden Demirci, “Türkiye’de her gün polis asker şehit oluyor. Bu o kadar sıradanlaştı ki gazetelerde 3. sayfa haberleri olarak verilmeye başlandı. Özel sektör finans sıkıntısı yaşarken, bankalardan kredi alamazken, kamu bankalarının kaynaklarının nasıl yandaşlara aktarıldığını, kadın cinayetlerini, çocuk istismarlarını, esnafın kan ağladığını artık alanlarda haykırmamız gerekiyor. Birçok vatandaş bunun farkında ama tepki göstermekten korkuyor. İşte biz bu yurttaşlarımızın sesi olmak için alanlara ineceğiz, farkında olmayanları da uyaracağız, bilgilendireceğiz” dedi.

SİYAH TİŞÖRTLER ALANLARDA OLACAKLAR
Merkezefendi İlçe örgütü yönetim kurulu üyeleri siyah tişört ve ellerinde 30 konunun dikkat çekildiği dövizlerle her hafta bir meydanda oturma eylemi gerçekleştireceğini de vurgulayan Demirci, “İlk basın açıklamamızı Gazi Bulvarı’nda gerçekleştireceğiz. 1 Haziran Çarşamba günü saat 17.30’da esnaf sarayının karşısında bir araya geleceğiz. Sonra her hafta bin meydanda, şehrin en kalabalık, insan sirkülasyonunun en yoğun olduğu bölgelerde basın açıklaması yapacağız. Ta ki vatandaşlarımız bazı olayların farkında varana kadar eylemlerimiz sürecek” diye konuştu.

denizli-chp-merkezefendi-ilcesi-farkindalik-eylemi-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı