REKLAMI GEÇ

Bayar büyükşehir adaylığına göz kırptı

Bayar büyükşehir adaylığına göz kırptı

Sosyal medyada CHP’li Mehmet Ali Orpak tarafından paylaşılan “Yerelde stratejimiz nedir toplantısı” görselleri, farklı bir tartışmayı başlattı. Paylaşımın altına adaylara tavsiye niteliğinde görüşlerini bildiren Özgür Savaş Bayar, kullanıcı yorumlarının ardından büyükşehir adaylığına göz kırptı. Bayar, “Partimin yetkili organlarından davet gelirse aday olurum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2018 Salı, 15:26

CHP, kısa süre önce “Yerelde stratejimiz nedir?” başlıklı bir toplantı düzenledi. Parti yönetici ve üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda yaklaşan yerel seçimler ele alındı, görüş alışverişinde bulunuldu.

PAYLAŞIMLAR DİKKAT ÇEKTİ
CHP’li Mehmet Ali Orpak, toplantıya ilişkin fotoğrafları sosyal medyaya taşıdı, “Yerelde stratejimiz nedir kahvaltısı” başlığıyla takipçileriyle paylaştı. Bu paylaşımın altına kısa sürede yorumlar gelmeye başladı.

BAYAR’DAN TAVSİYELER
24 Haziran’da CHP’nin 5. sıradan milletvekili adayı olan mimar Özgür Savaş Bayar, paylaşıma adaylara yönelik tavsiye niteliğinde yorum yaptı. Başkan adayının en az 3 saat boyunca Denizli’nin her köşesine hangi projeyi yapacağını sözel ve görsel olarak anlatabilmesi gerektiğini belirten Bayar, “Anlattıkları, projeleri çarpıcı ve doyurucu olmalı. Bunları geçmişten günümüze kafasında biriktirmiş hazırlamış olmalı” dedi.

Paylaşımına partinin, belirlediği doğru adayın madden ve manen arkasında durması gerektiğini de ifade eden Bayar’a bir başka kullanıcıdan, konuyu farklı boyuta çeken cevap geldi.

SİZ NEDEN ADAY OLMUYORSUNUZ?
Selda Karan adındaki bir kullanıcının “Daha önce büyükşehir için 40’a yakın çarpıcı proje hazırladığınızı söylemiştiniz, siz niçin adaylık düşünmediniz? Bence yakışırdı” paylaşımına yanıt veren Özgür Savaş Bayar, cevabında adaylığa da göz kırptı.

DAVET GELİRSE ADAY OLURUM
Yorum yapan kullanıcıya teşekkür eden Bayar, “Evet çarpıcı ve dolu dolu projeler hazır. Uzunca süredir çalıştığım doyurucu, modern ve kalkınan bir kent için projelerim var. Görsel sunumları da hazırladım aslında. Ancak partimin yetkili organlarından davet gelirse aday olurum. Böylesine büyük ve önemli bir yarışta aday olmaktansa aday gösterilmeyi tercih ederim” dedi.

Bayar’e bu yorumunun ardından destek mesajları geldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı