REKLAMI GEÇ

“Paralar kavşaklara”

“Paralar kavşaklara”

Deliktaş Mahallesi’ndeki seçim bürosunun açılış töreninde konuşan CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, “Denizli halkının cebinden toplanan su parası, su abonesi parası, zabıta cezası, trafik cezası, emlak vergisi, reklâm ilan vergisi, ne yazık ki köprülü kavşaklara ve kapalı spor salonlarına harcandı” dedi.

/ DENİZLİHABER / 2 Mart 2009 Pazartesi, 01:00

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman Deliktaş Mahallesi’ndeki seçim bürosunun açılışında, mahalleliler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Ataman, açılış töreninin öncesinde yaptığı konuşmada, Denizli halkından toplanan paraların Denizli halkının mutluluğu için kullanılmadığını söyledi.

Denizli’nin, hak ettiği hizmeti alamadığını söyleyen Başkan Adayı Ataman, “Denizli halkı 5 yıl önce, Denizli’nin daha iyi bir yere gelmesi, çağdaş bir kent haline getirilebilmesi için sandık başına gitti, oy verdi. Ama bugün geldiğimiz noktada, aynı şeyi söylüyoruz, ‘Denizli çağdaş bir kent haline gelmeli.’ Neden bunu beş yıl sonra tekrar söylüyoruz? Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde Denizli halkı, Denizli Belediyesi’nden soğudu. Denizli halkı derdine derman olsun diye gittiği belediye binasından dışlandı, dışarıya atıldı. Denizli, belediyeyle barışacak, bir kişi bile olsa Belediye’ye gittiğinde derdine derman istiyorsa, kapılar ona açılacak. Denizli Belediyesi artık yıkmakla değil yapmakla uğraşacak. Yıkmayı kendisine önderlik değil, daha iyisini daha güzelini yapmayı kendisine erdem bilecek, onu kendisine önder olarak seçecek. Bizim gönlümüzde yapılanlara karşı bir saygı var. Düşüncemizde yapılanların daha iyisini, daha güzelini yapmak var. Bizim düşüncemizde yıkmak yok, yıkıcılık bizim değil, bizim olan yapmak yeniden daha güzelini yapmak. Yüzümüz aydınlık, gözlerimiz ışıl ışıl, gönlümüzde insan sevgisi, el birliğiyle yeni bir Denizli yaratacağız. Artık, kenar mahalleler de merkez gibi kalkınacak” diye konuştu.

‘Paralar köprülü kavşağa gitti’

Denizli Belediyesi’nin kasasında geçtiğimiz 5 yıl boyunca 1 katrilyon TL para biriktiğini söyleyen Başkan Adayı Ataman, bu paraların herkesin cebinden çıktığını, sanıldığının aksine Ankara’dan gelmediğini belirtti. Ankara’dan Denizli’ye maddi anlamda hiçbir şey gelmediğini söyleyen Ataman, “Denizli’yi kandırmak için dediler ki, ‘Nihat Zeybekci, Başbakan’ın arkadaşı, kardeşidir, Ankara’dan ne isterse söker alır.’ Ama öyle olmadı, Denizli halkının cebinden toplanan su parası, su abonesi parası, zabıta cezası, trafik cezası, emlak vergisi, reklâm ilan vergisi, ne yazık ki köprülü kavşaklara ve kapalı spor salonlarına harcandı” dedi.

‘Başkan, insanları hor görüyor’

Ataman’ın ardından mikrofonu eline alan Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, “Bunlar, sizlerin evini, bizlerin evini başımıza yıktılar. Ama ben inanıyorum ki, Başkan Adayımız Hüsamettin Ataman’ın seçilmesinin ardından tüm bu sıkıntılar sona erecek. Beş yıl içinde ne değişti. Ne yazık ki bu belediye başkanı, ne yazık ki insanlarını hor görüyor” ifadelerini kullandı. Büro açılışının ardından Deliktaş Mahallesi’ni dolaşan Ataman ve ekibi, kapı kapı dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinledi. Deliktaş ve Fatih Mahallesi’ndeki kahveleri de ziyaret eden Ataman, Denizli’yi yönetmeyi hak etmeyen mevcut yönetimin değişebilmesi için vatandaşlardan destek istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı