REKLAMI GEÇ

Sancar’ın istifasını CHP genel merkezi istemiş

Sancar’ın istifasını CHP genel merkezi istemiş

CHP’den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar ülke gündeminin ilk sırasındaki yerini koruyor. Şantaj çetesinin hedefi olan Sancar’ın bu nedenle partiden istifa ettiği, Sancar’ın istifasının da CHP Genel Merkezi tarafından istendiği ifade ediliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mart 2021 Salı, 10:20

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, 27 Şubat akşamı sosyal medya hesabından yaptığı kısa bir paylaşım ile partisinden istifa ettiğini duyurmuş, gündemin ilk sırasına yerleşmişti. Sancar’ın önce Muharrem İnce’nin kuracağı partiye katılacağı konuşulmuş, ancak daha sonra ortaya yolsuzluk başta olmak üzere birçok iddia atılmıştı.

ŞANTAJ YAPILDI İDDİASI
Denizli Milletvekili Sancar’ın 3 ay önce uygunsuz görüntülerinin çekildiği ve kaset ile tehdit edilerek para istendiği ileri sürüldü. Sancar’ın şikayeti üzerine bir kişi gözaltına alınırken, olayın detayları da ortaya çıkmaya başladı.

Şantajcıların Sancar’dan istedikleri 1 milyon doları alamayınca kaseti CHP Genel Merkezi’ne gönderdikleri, bu gelişmenin ardından da Sancar’ın istifasının istendiği öne sürüldü.

YOLSUZLUK İDDİALARI CİDDİ BOYUTTA
Kaset iddialarının yanı sıra, Sancar’ın adının karıştığı yolsuzluk iddiaları gündemdeki yerini koruyor. Kuşadası ve Bodrum yoğunluklu yolsuzluk iddiaları da Sancar’ın istifasının ardından gündeme gelen konular arasında.

Yorumlar

Osman   -  Bağlantı 2 Mart 2021, 20:09

CHP genel başkan yardımcısı hem istifa kendi kararıdır.
Gerekçesini bilmiyoruz diyor
Hemde istifa ettiriyor.
CHP yalanda level atlıyor evelallah

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı