REKLAMI GEÇ

CHP’de güç birliği

CHP’de güç birliği

Pazar günü yapılan eğilim yoklaması 31 Mart seçimlerinde CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Şeniz Süzek Doğan, yarıştığı rakiplerini ziyaret etti. Doğan, Sedat Demirci ve Sabri Yıldız ile “birlikteyiz” mesajı verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2018 Salı, 14:35

CHP’de pazar günü seçim heyecanı yaşandı. Merkezefendi için 3 isim aday adaylığı için başvuruda bulununca, CHP Genel Merkezi’nden temayül yoklaması kararı çıktı.

Üyeler pazar günü sandığa giderek Merkezefendi’de aday olacak ismi belirledi. Üyelerin büyük çoğunluğunun olurunu alan Şeniz Süzek Doğan, CHP’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı oldu.

Seçimlerin tamamlanmasının ardından yarıştığı rakipleriyle bir araya gelen Şeniz Süzek Doğan ilk olarak Sedat Demirci’yi ziyaret etti. Doğan’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Sedat Demirci, anlamlı bir hediye verdi.

Demirci, “CHP Merekzefendi Belediye Başkan Adayımız Şeniz Süzek Doğan’a ziyareti için çok teşekkür ederim. Kendisine 1 Nisan 2019’da başkanlık mazbatasını imzalayacağı kalemi hediye ettim. Birlikte başaracağız” dedi.

İKİNCİ ZİYARET SABRİ YILDIZ’A
Şeniz Süzek Doğan, Sedat Demirci’nin ardından yarıştığı bir diğer isim olan Sabri Yıldız’ı da ziyaret etti. Bu ziyarete Sedat Demirci de katıldı, 3 isim birlikte güç birliği mesajı verdi.

CHP’de özlenen birlik tablosunu oluşturan Şeniz Süzek Doğan, “Birlik ve beraberlik her şeyin üstesinden gelir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı