REKLAMI GEÇ

Sunay Akın Denizli’de Atatürk’ü anlatacak

Sunay Akın Denizli’de Atatürk’ü anlatacak

CHP İl Başkanlığı Atatürk’ü Anma Haftası etkinlikleri kapsamında ünlü Şair ve Tiyatrocu Sunay Akın’ı Denizlililerle buluşturuyor. Etkinlik, 6 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2019 Pazar, 14:13

CHP Denizli İl Başkanlığı sanat etkinliklerini sürdürüyor. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası Etkinlikleri kapsamında duayen tiyatrocu Sunay Akın, Cumhuriyet’e Giden Yol’da Mustafa Kemal’i anlatmak için Denizli’de olacak.

6 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinliğe tüm Denizlilileri etkinliğe davet eden CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, “Sunay Akın Denizlililere; bugün yaşanan ne varsa hepsini gören, önceden bilen, bizleri uyarmakla kalmayıp çözümü için fikirlerini hayata geçiren, doğrusunu gösteren lider Mustafa Kemal’i anlatacak. Diyecek ki: ‘Mustafa Kemal ölmedi; aklımızda, fikrimizde, dilimizde, kalbimizde, ruhumuzda yaşıyor. Açın gözlerinizi ey Millet!’ Sunay Akın’ın kendine has duygusal üslubuyla tarihin sayfalarında bir yolculuğa ve Mustafa Kemal Atatürk’ün insani yönüne, zekasına, vatanseverliğine bir kere daha hayran olup, saygı duymaya hazır olun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı