REKLAMI GEÇ

Teoman Sancar’ın CHP’den istifasının yankıları

Teoman Sancar’ın CHP’den istifasının yankıları

20 gün önce parti değiştireceği iddiasına ‘deli saçması’ diyen Milletvekili Haşim teoman Sancar’ın CHP’den istifası, hem Denizli kamuoyunu, hem kulisleri, hem de sosyal medyayı hareketlendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Şubat 2021 Pazar, 22:02

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa ettiğini twitter hesabından duyuran Milletvekili Haşim Teoman Sancar, gündemi hareketlendirdi.

İSTİFA DİLEKÇESİNDE NE YAZIYOR
Sancar’a ait olduğu iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan istifa dilekçesinde Sancar, “Hiçbir oluşum ve siyasi partiye geçmek sebebiyle istifa etmiş değilim” diye yazdı.

Sancar Yeni Asır Gazetesi’nde Muharrem İnce’nin Memleket Partisi’ne geçecek 17 milletvekili arasında gösterdiği Sancar, 10 Şubat’ta buna ‘deli saçması’ demişti.

‘CHP’DE OLMAK ŞEREFTİR’ DEMİŞTİ
Sancar, 17 milletvekili ile birlikte imza attığı ‘tekzip’ metninde ise CHP’de görev almanın kendileri için şeref olduğunu belirtmiş ve kınama bildirmişti.

GRUP TOPLANTISINDA NE SÖYLEDİ?
Öte yandan Korkusuz yazarı Gürkan Hacır, Sancar’ın grup toplantısında rahatsızlığını dile getirdiğini yazdı.

GÖKÇEK: ONURLU BİR İSTİFA DEĞİLMİŞ
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Teoman Sancar’ın istifasının ilk dakikalarından itibaren etkin yorumlar yapmaya başladı. Akşam saatlerinde ise attığı bir tweet, kafaları karıştırdı. Gökçek,

“Teoman Sancar’ın istifası onurlu bir istifa değilmiş. Nedeni duyulduğunda yer yerinden oynayacak… CHP bu olayın altından kalkamaz… Felaket ötesi” diye yazdı.

SOSYAL MEDYA: İSTİFASI SAYESİNDE İSMİNİ DUYMUŞ OLDUK!
Sosyal medya ise Sancar’ın istifasına farklı bir pencereden baktı. Denizli’nin 7, CHP’nin 2 milletvekilinden biri olan Sancar’ın kamuoyunda hiç tanınmadığı da ortaya çıkmış oldu.

Yorumlar

Bilal   -  Bağlantı 1 Mart 2021, 00:03

Muhalefetin kendi Trolleri Teoman Sancarı eleştiriyor kızgınmısınız yoksa kırgın mı veyahut chp çadırtiyor mu elinizden bazı şeyler istemeden de olsa kayar her gün Akp Mhp uğraşmak yerine ChpgerçekAtatürkPartisi yapsaydınız.Chp ciddi rahatsızlık var

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı