REKLAMI GEÇ

Toplumsal dayanışmaya ağırlık vereceğiz

Toplumsal dayanışmaya ağırlık vereceğiz

CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, Servergazi Devlet Hastanesi’nde yaptığı konuşmasında, belediye bütçesinin önemli bir bölümünü toplumsal dayanışmaya ağırlık veren yatırımlara ayırmayı planladıklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 27 Şubat 2009 Cuma, 01:00

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, Servergazi Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. İlk olarak Hastane Başhekimi Uzman Doktor Gürbüz Akçay’la görüşen Ataman, burada yapılan kısa görüşmenin ardından hastane personeli ve hastalarla bir araya geldi. Herkesle tek tek ilgilenerek sorunlarını dinleyen Ataman, seçim öncesi vatandaşlardan destek istedi.

Gelecekteki sosyal demokrat Denizli Belediyesi’nin, üç nokta üzerinde yoğunlaşacağına dikkat çeken Başkan Adayı Ataman, “Bizim öncelikli hedefimiz; planlama, su, eğitim ve sağlık olacak. Çünkü biz bu konuları çok önemsiyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, bu sorunların çözümü için çaba harcayacağız” diye konuştu.

Hastane personeline hitap ederken, projelerini de anlatan Ataman, belediye bütçesinin önemli bölümünün toplumsal dayanışmaya ağırlık veren yatırımlara ayrılacağını söyledi. Ataman, “Belediye bütçesinin yüzde 10’u; mahalle meclislerine kaynak olarak, üniversite ve yüksek okullar hariç, tüm okulların bakım ve onarım işlerinin yapılması, eksik olan laboratuvar ve kütüphanelerin kurulması, ibadethanelerin temizliğinin yapılmasına, amatör spor ve sporcuların geliştirilmesine, aç ve açıkta insan bırakmayacak önlemlerin alınmasına ayrılacak. Gezici sağlık otobüsleri ile aile hekimliği gibi, sürekli hizmet verilecek, gezici ve sabit mutfak aşevi ile muhtaç insanların karnı doyurulacak. Toplumsal dayanışma projelerine hayırsever Denizli halkı da dahil edilerek, dayanışmanın başka bir güzel örneği sergilenecek” dedi.

Gittiği her yerde olduğu gibi, burada da büyük bir ilgiyle karşılanan Ataman, ziyareti sırasında hastane personeli ve hastalara, artık kendisiyle özdeşleşen nazar boncuklarından da hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı