REKLAMI GEÇ

Varlıker: “Hedefimiz 2024’te Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak”

Varlıker: “Hedefimiz 2024’te Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak”

CHP Merkezefendi İlçe Danışma Kurulu toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda partililere seslenen Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, bundan sonraki yol haritalarını açıkladı. Varlıker, “Önce Merkezefendi’yi CHP’nin kalesi yapacağız, 2024’te de büyükşehir belediyesini alacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2019 Cuma, 16:01

CHP Merkezefendi İlçe Danışma Kurulu, Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve partililer katıldı.

Açılış konuşmasını CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker yaptı. 31 Mart seçimlerine yönelik değerlendirmeler yapan Varlıker, seçim döneminde tek bir şey düşündüklerini, onun da kazanmak olduğunu söyledi.

Varlıker, “En başından beri örgütümle mevcut süreci istişare ederken, çok büyük riskler alırken, hep kazanmayı düşündük. Bu nedenle de işimizi asla şansa bırakmadık. Profesyonellerle sürekli dirsek teması içindeydik. Keza ter bir hedefimiz, tek bir doğrumuz, tek bir yolumuz olmalıydı, kazanmak. Akılla, mantıkla, sağ duyuyla, doğru adayla, doğru ekiple, doğru stratejiyle kazanmak için seçime girdik ve kazandık” dedi.

Örgüt olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini belirten Varlıker, “Şimdi söz sırası Şeniz Başkanımızda. 5 yıl boyunca izleyeceği politikada ve projelerinde” diye konuştu.

Örgüt olarak seçim döneminde olduğu gibi bundan sonra da Şeniz Doğan’ın yanında durmaya, ayı desteği göstermeye ve birlikte yürümeye devam edeceklerini belirten Varlıker, “Sadece Merkezefendi’yi kazanmak bize yetmez. Önce Merkezefendi’yi Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir kalesi yapmak istiyoruz. Sonra da 1 Nisan 2024 Pazartesi sabahı Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni almış bir Cumhuriyet Halk Partisi olmak istiyoruz” dedi.

Varlıker’in ardından diğer katılımcılar söz aldı, sürece ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı