REKLAMI GEÇ

Yıkar: Doğru yoldakileri kimse engelleyemez

Yıkar: Doğru yoldakileri kimse engelleyemez

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit eden organize suç lideri Alaattin Çakıcı’ya bir cevap da, CHP Denizli İl Başkan Yardımcısı Av. İsmihan Yıkar’dan geldi. Yıkar, “Cumhuriyet Halk Partililer çakallara boyun eğecek hele hele ki korkacak bir kitleden oluşmamaktadır. Atalarımızın dediği gibi “İt ürür kervan yürür”. Doğru yolda yürüyenleri aşağılık kimselerin saldırısı engelleyemez” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2020 Cuma, 12:07

Organize suç lideri Alaattin Çakıcı’nın yazdığı bir mektupla, CHP Lideri kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etti. Suç liderine tepkiler çığ gibi büyüyor.

Bir tepki de, Denizli CHP İl Başkan Yardımcısı Av. İsmihan Yıkar’dan geldi. Yıkar, Çakıcıyı sert sözlerle eleştirdi.

Yıkar, “Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul projesini eleştiren, onaylamayan afişler astırdığı için anında harekete geçen sözde Cumhuriyet Savcıları ülkenin ana muhalefet partisi lideri açıkça tehdit edilirken nerededir? Alaattin Çakıcı (d. 20 Ocak 1953; Arsin, Trabzon), Türk mafya ve organize suç örgütü lideri.’ Bu tanım tüm dünya üzerinde kabul görmüş vikipedi adlı sanal ansiklopediden alınmıştır. Yani dünyanın herhangi bir yerinde herhangi bir kişi Alaattin Çakıcı kimdir diye bakmak istese bu tanımla karşılaşacaktır. Bahçeli’ye söylenen sözlerin karşılığının bu şahıs tarafından verilmesi kimlerin kimlerle iş birliği içinde olduğunun bir göstergesidir” diye konuştu.

Av. Yıkar sözlerinin devamında şunları söyledi “Mafya lideri Alaattin Çakıcı 2014 yılında cezaevinden yazdığı bir mektupta isim vermeden Erdoğan’a seslenmişti: ‘Rizeli, yezit kişilikli, onursuz, dinimizi kullanan, hırsı için ülkemizin fidanlarını telef ettiren, ruhunu şeytana teslim etmiş kişi” şeklinde Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden şahıs daha sonraki mektubunda da sözlerinin muhatabının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu açıkça kaleme almıştır. O dönemde 11 ay 20 gün ceza alan Alaattin Çakıcı hakkında açılan dava her ne olduysa Erdoğan tarafından geri çekilmiştir” dedi.

PERDE ARKASINDA NELER OLDUĞU BİLİNMİYOR
Perde arkasında neler olduğunun bilinmediğini belirten Yıkar, “Bildiğimiz tek gerçek şu; Cumhurbaşkanı’na hakaretler dolu mektuplar yağdıran suç örgütü lideri Çakıcı tahliye olurken, Cumhurbaşkanı’na hakaret suçlamasıyla cezaevinde kalan “diğerleri” bu düzenlemeden yararlanmadı. Ve Çakıcı’nın Erdoğan’a teşekkür mektubu yazdığı anlarda, milyonlarca insanın oyunu almış siyasetçiler, tek gayesi halka doğru haber vermek olan gazeteciler, hiçbir şiddet olayına karışmadığı halde terörist yaftası yiyenler, attığı bir tweet yüzünden tutuklananlar, kadınlar, hastalar, bedenini ölüme yatıranlar cezaevlerinde ölüme terk edildi” dedi.

İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR
Av. Yıkar konuşmasının devamında doğru yolda yürüyenleri kimsenin engelleyemeyeceğini ifade etti.

Yıkar, ”Bugün gelinen nokta organize suç örgütü liderinin kimden cesaret aldığını açıkça göstermektedir. Fakat onların bilmediği bir şey var ki liderimiz Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partililer çakallara boyun eğecek hele hele ki korkacak bir kitleden oluşmamaktadır. Atalarımızın dediği gibi ‘İt ürür kervan yürür’. Doğru yolda yürüyenleri aşağılık kimselerin saldırısı engelleyemez” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı