REKLAMI GEÇ

Yılmaz İçen Pamukkale için aday adayı

Yılmaz İçen Pamukkale için aday adayı

CHP Pamukkale Belediye Başkan aday adaylarının sayısı artıyor. İlk açıklamayı yapan ve uzun süre tek aday adayı olarak çalışmalarını sürdüren Ahmet Divarcı’ya tekstilci Yılmaz İçen rakip oluyor. İçen, Cumartesi günü partide düzenleyeceği basın toplantısıyla aday adaylığını açıklayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2018 Çarşamba, 12:35

Yerel seçimler yaklaşıyor, aday adayları da yavaş yavaş siyaset arenasındaki yerlerini alıyor. 31 Mart seçimleri öncesinin hareketli partilerinden CHP’de de aday adayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

DİVARCI UZUN SÜRE TEK BAŞINA YÜRÜDÜ
CHP Pamukkale Belediye Başkan Aday Adaylığını ilk açıklayan isim olan Ahmet Divarcı, uzun süre bu kulvarda tek başına yürüdü. Parti içinde Divarcı üzerinde birliktelik sağlandığı iddialarının dillendirilmeye başladığı dönemde parti içinden etkili bir isim daha ortaya çıktı.

YILMAZ İÇEN ADAY ADAYI
CHP Pamukkale Belediye Başkan Aday Adaylığı için bir isim daha ortaya çıktı. Tekstilci, işadamı Yılmaz İçen’in de Pamukkale’ye talip olduğu bilgileri siyasi kulisleri bir anda hareketlendirdi.

Daha önce CHP’den milletvekili aday adayı da olan Yılmaz İçen’in 17 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’de CHP İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenlemeyi ve aday adaylığın açıklamayı planladığı öğrenildi.

Yılmaz İçen’in aday adayı olması durumunda Pamukkale’de tüm dengeler değişecek. CHP Parti Meclisi’nin kısa süre içinde adayını netleştireceği seçim bölgelerinden biri olarak gösterilen Pamukkale’de yarış farklı bir anlam kazanacak.

Yorumlar

çallı İbram   -  Bağlantı 14 Kasım 2018, 12:55

sevecen baba adam büygünü kücügünü tanır makama saygılıdır bizim demez HEPİMİZİN DER yakışır Yılmaz başkanıma HAYIRLI OLSUN YOLUNUZ ACIK OLSUN Sevgili Yılmaz bey saglıklar selamlar…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı