REKLAMI GEÇ

Yurtseven: Seçim kömürü dağıtıyorlar

Yurtseven: Seçim kömürü dağıtıyorlar

CHP Denizli Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, AKP’nin kış mevsimi geçmesine karşın seçimlere bir hafta kala seçmeni etkilemek için kömür dağıtmaya başladığını belirterek, ‘’Bu yapılan devlet eliyle iktidara oy devşirme girişimidir. Ahlaksızca bir yöntemdir. Siyasi iktidarın çirkinliği ve utanmazlığıdır’’ dedi.

/ DENİZLİHABER / 21 Mart 2014 Cuma, 13:36

Vatandaşların ihbarı üzerine kömür dağıtımının yapıldığı Sümer Mahallesi’ne giderek dağıtılan kömür torbalarını fotoğrafladıklarını anlatan Yurtseven, yetkililerin ortadan kaybolduğunu ve sorumlu kimseyi bulamadıklarını ifade etti. Yurtseven, kömürlerin fakir ve yoksul ailelerden çok daha önceden belirlenen AKP’ye oy verecek vatandaşlara dağıtıldığı yolunda duyumlar aldıklarını ifade ederek, ‘’Siyaset bu kadar çirkefleştirilmez. Seçmen bu kadar kobay gibi görülmez. Bunların tümünü AKP iktidarında gördük’’ dedi.

CHP Denizli Merkezefendi İlçe Başkanı, kömür torbalarının üzerinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın adının yazıldığını, böylelikle yardımın AKP hükümeti tarafından gerçekleştirildiği izleniminin verildiğini kaydederek şunları söyledi:

‘’Rüşvet, yolsuzluk ve hırsızlık bataklığında çırpındıkça çırpınan AKP seçmeni etkilemek için yeni bir hileye daha başvurmuştur. Kış mevsimi bitti,yaz mevsimi başlıyor.Seçim öncesi kömür dağıtmak hangi ahlakla bağdaşır.İktidar oy devşirmek ve vatandaşı kandırmak için her türlü yola başvuruyor.Bu ahlaksızca girişime kim dur diyecek.Utanması gereken yüzler neredeyse astar olmuştur.Denizli’de seçimi kaybedeceğini anlayan AKP bu gidişle seçmene para da dağıtırsa kimse şaşırmasın.Halkımıza sesleniyoruz,AKP’ye kömürle kanma seçimden sonra cayır cayır yanma.’’

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı