REKLAMI GEÇ

AĞAR DENİZLİ’DE

Demokrat Parti Lideri Mehmet Ağar seçime 5 gün kala, Demokrasi Meydanı’nda Denizli halkı ile buluştu. Yoğun katılımın olduğu mitingde Mehmet Ağar konuşmasında Denizli’nin sorunlarına değindi.

/ DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2007 Salı, 00:00

Demokrat Parti Lideri Mehmet Ağar, Demokrasi Meydanındaki mitingi için Denizli’ye geldi. 150 araçlık bir konvoyla Çardak havaalanı’nda karşılanan Mehmet Ağar, ilk önce Pınarkent Beldesi’nde partililer ile buluştu. Burada basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Mehmet Ağar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul mitingindeki sözlerini eleştirdi. “Tek başıma iktidar olamazsam siyasetten çekileceğim” deyen Erdoğan için “Kendi özgür düşüncesidir” değerlendirmesini yapan Ağar daha sonra konvoy eşliğinde mitingin yapılacağı Demokrasi Meydanı’na hareket etti. Demokrat Parti Lideri aşırı sıcağın altında kendisini bekleyen halk tarafından coşku içinde karşılandı.

Eşi ile birlikte seçim otobüsünün üzerine çıkan Ağar, boynunda Denizlispor atkısı ile mitingde yaptığı konuşmasında öncelikli olarak Denizli’nin sorunlarına değindi. Denizli’nin bu gününe kadar yatırım almadığını ve en önemli konunun da teşvik konusu olduğunu söyleyen Ağar, “ Denizli teşviklerin kesilmesi ile büyük bir yara almıştır. Bu mudur kazanan kenti yükseltmek, yüceltmek, bu mudur adalet? Denizli teşvik yasası ile diğer iller yanında geri bırakılmıştır. Sadece Denizli sanayicisi, tekstilcisi değil, tarım sektörü de bitirilmiştir. Artık buna dur demenin zamanı gelmiştir. Sizlere söz veriyorum her zaman halkımı düşünecek ve halk için çalışacağım” dedi.

Terör konusunda açıklamalarda bulunan Demokrat Parti Lideri Mehmet Ağar, Denizli’nin terör konusunda mağdur olan iller arasında olduğun söyleyerek, “ Denizli terörde çok sayıda şehit vermiştir. Son dönemlerde de Denizli halkını bunu en iyi şekilde görmektedir. Bunun sebebi hükümetin istikrarsız çalışmaları ve yönetimidir. Artık buna bir dur demek zamanı gelmiştir” diye konuştu..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı