REKLAMI GEÇ

Davutoğlu’nun partisinde tanıdık isimler var

Davutoğlu’nun partisinde tanıdık isimler var

AK Parti ile yollarını ayıran eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nde tanıdık isimler var. 154 kişilik Kurucular Kurulu listesi açıklanan partide eski Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve Denizlili büyükelçi Ümit Yardım da yer aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2019 Cuma, 09:57

AK Parti ile yollarını ayıran ve uzun süredir parti hazırlıklarını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu “Gelecek Partisi”ni kurdu. Yeni partinin açıklanmasının ardından tüm gözler Kurucular Kurulu üyelerine çevrildi.

154 kişiden oluşan ve henüz resmi olarak açıklanmayan Kurucular Kurulu üyeleri arasında Denizli’nin de yakından tanıdığı sürpriz isimler yer alıyor.

EMNİYET MÜDÜRÜ MEVLÜT DEMİR
Denizli’nin eski Emniyet Müdürü Mevlüt Demir de Gelecek Partusu’nin Kurucular Kurulu üyeleri arasında yer aldı. Bir süre önce yayınlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden merkeze çekilen Mevlüt Demir, Ahmet Davutoğlu ile birlikte hareket eden isimler arasında yer aldı.

Mevlüt Demir’in adı 31 Mart seçimleri öncesinde siyaset ile anılmış, Alanya’da muhtemel belediye başkan adayları arasında dillendirilmişti.

BÜYÜKELÇİ ÜMİT YARDIM DA KURUCULAR KURULU’NDA
Acıpayamlı bürokrat Ümit Yardım da Gelecek Partisi’nin Kurucular Kurulu üyeleri arasında yer aldı. Tahran, Moskova ve Viyana büyükelçilikleri yapan Ümit Yardım Denizli’nin yakından tanıdığı ve takip ettiği bir isim.

Ahmet Davutoğlu’nun Dışişleri Bakanlığı yaptığı dönemde en güvendiği isimlerden biri olan Ümit Yardım’ın Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyeleri arasında olması sürpriz olarak karşılanmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı