REKLAMI GEÇ

Akgün’den belediyelere pandemi süreci eleştirisi

Akgün’den belediyelere pandemi süreci eleştirisi

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, AKP’li Belediyelerin covid-19 ile mücadele sürecinde sınıfta kaldığını öne sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2020 Salı, 11:11

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, covid-19 salgını başladığından bu yana olağanüstü bir döneme girildiğini belirterek, “Bu dönemde belediyeler devletimizin hayati öneme haiz kurumlarıydı. İnsanlık tarihinde benzeri görülmemiş, olağan dışı günlerde belediyeler büyük bir sınav verdi. Kimi belediyeler bu sınavı başarıyla geçti, kimileri de sınıfta kaldı. Millet İttifakı’nın belediyeler, milletin gönlüne dokunan, zor durumdaki insanımızın elinden tutan hizmetleriyle tüm engelleme ve karalama çabalarına rağmen gönüllerde taht kurmuştur” dedi.

AK Partili belediyelerin pandemi sürecinde milleti hayal kırıklığına uğrattığını öne süren Akgün, “Denizli’de iktidar partisinin belediyeleri, bekleneni verememiştir. Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte su ücretlerinde bir indirim dahi yapmamıştır. Pandemi sürecinde elle tutulur bir hizmet üretememelerinin, sahada görünmemelerinin nedeni maddi imkansızlıktır. Maalesef birçok AKP’li belediye bugün maddi imkansızlıklar nedeniyle hizmet üretemez hale gelmiştir. Milletimiz, bu dönemi iyi gözlemlemiş, belediyeleri ne hale getirdiklerini görmüş, notunu da vermiştir. Bu iktidar artık yolcudur. Genel iktidardan yerel yönetimlere kadar değişim süreci başlamıştır. Halk sandıkta bunlara gereken cevabı verecek ve bu aziz millet, artık hak ettiği şekilde yönetilecektir” dedi.

Yorumlar

Hasan   -  Bağlantı 2 Haziran 2020, 11:37

Sayın Akgün bütün bunlar sizin görüşleriniz ama şunu bilmelisiniz ki terör örgütü ile aynı masaya oturan bir partiye millet her zaman olduğu gibi seçimde gereken cevabı verir, belediyeler içinde millet kimin ne yaptığını sizden çok iyi takip ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı