REKLAMI GEÇ

BBP’den açılışa tepki

BBP’den açılışa tepki

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Merkezefedi’de merhum genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu’nun adının verildiği caddenin açılışının seçim öncesi yapılmasını doğru bulmadıklarını söyledi. Yılmaz, “Açılışın seçim öncesine denk getirilmesini suistimal ve istismar olarak görüyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2015 Cumartesi, 16:32

Merkezefendi Belediyesi sınırları içinde bulunan ve BBP’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun adının verildiği caddenin açılışına tepki gösteren BBP İl Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, zamanlamanın yanlış olduğunu söyledi.

Yılmaz, “Yıllar önce bu caddeye Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismi verildiğinde memnuniyetimizi ve teşekkürlerimizi bildirmiştik. Ancak, açılışının seçim öncesine denk getirilmesini bir suistimal, istismar olarak görüyoruz. Muhsin Yazıcıoğlu’nun toplumdaki sevgi ve sempatisini oya dönüştürme çabası olarak görüyoruz. Her değeri ve her güzelliği siyasi amacına hizmet için kullanmaktan çekinmeyen bu anlayışın Merhum Genel Başkanımızı da kullanmasını çirkin buluyoruz. Seçim öncesi bunun açılış törenine parti olarak katılmama kararı aldık. Bu cadde açılışının bizimle bir alakası yoktur. Keşke yıllardan bu yana kullanılan bu cadde çok önceki bir tarihte veya seçimden sonraki bir tarihte açılışı yapılmış olsaydı daha şık olurdu. Bugün yapılması siyasi istismardır. Merhum Genel Başkanımızın isminin istismar edilmesini protesto ediyor ve kınıyoruz” dedi.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 17 Ekim 2015, 19:54

Devir RANT devri BBP ciler. Sizde AKP ye oy veriyorsunuz. Sizde onlardansınız.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı