REKLAMI GEÇ

BBP’li Sarı’dan Denizli teşkilatına teşekkür

BBP’li Sarı’dan Denizli teşkilatına teşekkür

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Denizlili Ahmet Tarık Sarı, Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı’nın geçtiğimiz Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği Gençlik Kurultayına damga vuran Denizli’ye teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Aralık 2021 Perşembe, 14:53

Denizli Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı, Ankara’da gerçekleştirilen Gençlik Kurultayı’na damgasını vurdu. 21 otobüsle ve 1037 kişi ile kurultaya giden Denizli teşkilatı, en çok dikkat çeken il oldu.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Denizlili Ahmet Tarık Sarı, Denizli teşkilatı ve ocak mensuplarına özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Genel merkez tarafından Denizli’nin takdir gördüğünü ifade eden Ahmet Tarık Sarı, Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanı İsmail Karateke, Denizli Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Uçan ve teşkilatlara şükranlarını sundu.

Katılım sayısının Denizli teşkilatı açısından gurur verici olduğunu anlatan Sarı, “Alperen Ocakları Genel Başkanlığı yapmış bir isim olarak bu durum, benim için daha büyük bir gurur kaynağı oldu. Teşkilatlarımız bizleri Gençlik Kurultayı’mızda yalnız bırakmadı. Tam kadro katılarak adeta gövde gösterisi yaptılar. Ankara’da herkes Denizli’yi konuştu. Genel merkezimizce bizlere gösterilen ilgi teşkilatlarımızın heveslerini daha da arttırdı. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun yolunda davasına sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz. Gelecek için ümitliyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı